Zonnepanelen aanbieding: Vind de beste zonnepanelen deals

Last updated by Kaz on

zonnepanelen aanbieding

Wil je van de beste zonnepanelen aanbieding genieten? Je hebt groot gelijk. Door van een aanbieding te profiteren, valt de terugverdientijd nóg korter uit.

Maar, waar vind je nou zo’n aanbieding? Wat zijn de belangrijkste aandachtspunten? En nog belangrijker; hoeveel geld kun je precies besparen met een zonnepanelen actie? Je leest het allemaal in dit artikel!

Hier vind je de scherpste zonnepanelen aanbiedingen

Meer en meer partijen zijn zonnepanelen aan gaan bieden. Onder hen is een ware concurrentiestrijd ontstaan, waardoor je van de nodige kortingen kunt genieten.

Wij raden je hiervoor graag aan om de deals van onderstaande aanbieders te checken. Dit zijn volgens ons de scherpste zonnepanelen aanbiedingen van dit moment:


Hoe hoog lopen de kortingen op zonnepanelen op?

Overweeg je de aanschaf van zonnepanelen? Logisch. Met zonnepanelen verduurzaam je je woning, wek je je eigen energie op en geniet je van een lagere energierekening.

Maar, je moet hiervoor uiteraard wel eerst een investering doen. Gelukkig lopen de kortingen op zonnepanelen aardig hoog op.

Je kunt bij sommige aanbieders van een korting tot wel 20% genieten. Ook zijn er aanbieders die met andere aanbiedingen op de proppen komen. Zo krijg je bij sommige aanbieders 1 zonnepaneel gratis. Of krijg je de omvormer gratis.

Met een zonnepanelen pakket aanbieding bespaar je dus veel geld. Daarbij raden wij je wel aan om de verschillende zonnepanelen aanbiedingen goed te vergelijken. Dit heeft vooral met het ‘soort’ korting te maken.

Sommige aanbieders drukken de korting in een percentage uit. Andere aanbieders kiezen ervoor om de korting in een vast bedrag uit te drukken. Ook zijn er dus aanbieders waarbij je van gratis accessoires geniet. Het is dus zaak om de aanbiedingen goed te bekijken.

Hoe vaak zijn er kortingen op zonnepanelen?

Het gehele jaar door zijn er kortingen op zonnepanelen. Dit heeft eigenlijk 2 redenen:

  • Er is een grote vraag naar zonnepanelen. Meer en meer mensen willen zonnepanelen op het dak van hun woning leggen. Doordat er zo’n grote vraag is, is er onder de aanbieders een ware concurrentiestrijd ontstaan. Dit heeft een positieve invloed op de prijzen van de zonnepanelen. En dus ook op de aanbiedingen.
  • Er is een grote concurrentiestrijd. Bovengenoemd punt gaat uiteraard hand in hand met de veel aanbieders. Daar waar er 10 jaar terug nog een handjevol aanbieders waren, is dat nu volledig anders. Dit komt doordat er veel meer merken zich op zonnepanelen zijn gaan richten, maar ook doordat zonnepanelen in zijn algemeenheid steeds gebruikelijker zijn geworden.

Op wat voor zonnepanelen krijg je korting?

Op nagenoeg alle soorten zonnepanelen krijg je momenteel korting. De prijs van de zonnepanelen zelf doet er eigenlijk niet toe. Wil je graag voor goedkope zonnepanelen gaan?

Dan is het goed mogelijk dat je hier korting op krijgt. Dat is ook het geval als je voor de duurdere soorten zonnepanelen kiest.

Het vermogen van het zonnepaneel maakt ook niet uit. Wil je voor de standaard 350 Wp variant gaan? Dan krijg je hier bij veel aanbieders momenteel korting op. Dit geldt ook voor zonnepanelen met een lager- of hoger vermogen.

Tevens maakt het merk van de zonnepanelen niet meer zoveel uit. Zoals hierboven al besproken, zijn veel merken met elkaar in een concurrentiestrijd verwikkeld.

Dit pakt veelal gunstig voor jou uit. Jij weet immers dat je door deze concurrentiestrijd van nóg betere prijzen kunt profiteren.

Het soort zonnepaneel maakt in de basis dus niks uit. Wil je per sé Amorf zonnepanelen hebben? Of wil je per sé transparante zonnepanelen hebben? Ook in dat geval kun je van hoge kortingen profiteren.

Wil je graag zonnepanelen zonder investering hebben? Dan kun je voor één van de alternatieven kiezen: leasen of huren.

Door de panelen te leasen of te huren, hoef je niet in één keer veel geld uit te geven. Daarbij is het ook mogelijk om van een zonnepanelen aanbieding te genieten. Ook de aanbieders van lease- en huur zonnepanelen komen regelmatig met deals op de proppen!

Hoe vind je de beste zonnepanelen aanbieding?

Wil je graag je woning verduurzamen? Wil je daarbij ook je energierekening naar €0,00 brengen? Door in de juiste zonnepanelen te investeren, behoort dit tot de mogelijkheden. Het is daarbij aan te raden om op zoek naar de beste zonnepanelen aanbieding te gaan.

Hoe je dat doet? Dat doe je in de basis door de deals bij bovenstaande aanbieders te bekijken. In de afgelopen periode is gebleken dat deze aanbieders met de beste deals op de proppen komen.

Bij hen kun je behoorlijk veel geld besparen op de aanschaf van je nieuwe zonnepanelen.

Daarbij is het ook aan te raden om de volgende tips op te volgen:

  • Bewaar je geduld. Als je in zonnepanelen wilt investeren, wil je ongetwijfeld zo snel mogelijk van de vele voordelen profiteren. Het is echter ook verstandig om je geduld te bewaren. Juist door je geduld te bewaren, kun je van een nóg betere deal profiteren. Zo is het wellicht interessant om tot Black Friday te wachten.
  • Bekijk de deal goed. Het advies is om je vooral niet alleen op het prijskaartje te richten. Een voordelige aanschafprijs lijkt interessant te zijn, maar is dat zeker niet altijd. Je moet daarom heel goed de deal bekijken. Let goed op het bedrag dat je bespaart, maar ook op het soort zonnepaneel. Let tevens goed op het merk c.q. de aanbieder.
  • Doe alleen zaken met betrouwbare aanbieders. In de wereld van zonnepanelen zijn momenteel heel veel aanbieders actief. Net zoals in elke andere wereld bestaan op dit gebied grote verschillen. Zo zijn er meerdere aanbieders niet super betrouwbaar gebleken. Ons advies is daarom om alleen zaken te doen met betrouwbare aanbieders.
  • Kijk goed naar je situatie. Wil je van de beste zonnepanelen aanbieding profiteren? Voordat je dit kunt doen, moet je goed naar je situatie kijken. Waar wil je precies de zonnepanelen neerleggen? Hoeveel zonnepanelen wil je hebben? En hoeveel geld wil je aan je nieuwe zonnepanelen uitgeven? Dit zijn belangrijke vragen om goed naar te kijken.

Profiteer direct van de beste zonnepanelen deals

Profiteren van een zonnepanelen deal is absoluut een aanrader. Je geniet van de vele ‘normale’ voordelen van zonnepanelen in combinatie met een scherpe prijs. Wat wil je nog meer?

Wij raden je aan om bij de beste aanbieders op zoek naar de beste zonnepanelen aanbiedingen te gaan. Hier helpen wij je graag een handje bij!

Check direct de deals bij onderstaande aanbieders, aangezien dit de beste aanbieders van zonnepanelen deals zijn:


Ontvang gratis offertes van zonnepanelen specialisten

Wil jij gratis offertes ontvangen zodat je gemakkelijk de beste deal vindt? Klik snel op de knop hieronder voor kosteloze en vrijblijvende offertes:


Categorieën: Outdoor