Mini camera met bewegingssensor en opname voor buiten

Last updated by Joni on

Mini beveiligingscamera's

Woon je in een buurt waar de nodige woninginbraken plaatsvinden? Of wil je om welke andere reden dan ook je woning op een handige manier beveiligen?

Dan is de aanschaf van een camera met bewegingssensor toch wel aan te raden. Met zo’n camera geniet je van talloze voordelen.

Een mini camera met bewegingssensor is al helemaal ideaal. Doordat deze camera klein is, valt deze nagenoeg niet op.

Dit betekent dat je ongemerkt opnames van bijvoorbeeld inbrekers kunt maken. Grote kans dat de politie vervolgens snel de inbrekers in de kraag weet te vatten.

Maar, wat is nou de beste camera met bewegingssensor en opname voor buiten? Wij zijn voor je op onderzoek uitgegaan! In dit artikel delen wij graag onze bevindingen met je.

Beste camera’s met bewegingssensor

De aanschaf van een camera met bewegingsmelder is absoluut aan te raden. Maar, het is wel zaak dat je voor één van de beste varianten kiest.

Als je voor een kwalitatief matige camera met bewegingssensor kiest, ervaar je meer ongemak dan gemak.

Graag raden wij je daarom onderstaande camera’s aan. Deze camera’s met bewegingssensor bieden veel voordelen op. In onderstaande reviews lees je hier meer over.

1. Arlo Pro 4 Spotlight Camera

Arlo Pro 4 Spotlight Camera

De Arlo Pro 4 Spotlight Camera is één van de beste buitencamera’s met bewegingssensor.

Deze sensor werkt accuraat, de camera werkt volledig draadloos en stel je geheel naar wens in.

Daarnaast is de camera vrij compact uitgevoerd, waardoor je ‘m makkelijk een plekje aan je woning kunt geven.

Met deze camera geniet je vervolgens van haarscherpe beelden. Met dank aan de Night Vision zijn ook de nachtelijke beelden haarscherp.

Al met al een prima camera waar je pakweg 200 euro voor moet betalen.
2. Caliber HWC404

Caliber HWC404 buitencamera nachtvisie

Als je liever iets minder geld uitgeeft, is de Caliber HWC404 een prima optie. Deze camera met bewegingssensor is betaalbaar, maar doet zijn werk meer dan prima.

Dit geldt voor de camera, maar ook voor de sensor. Deze sensor is erg accuraat en vangt de meest kleine bewegingen al op.

Verder is de nachtzichtfunctie ideaal voor de nachtelijke/donkere uren.

Met dank aan de opname functie op de SD kaart kijk je de gemaakte beelden makkelijk terug.
3. Xsarius Video Deurbel met Camera

Xsarius Video Deurbel

Vang je graag meerdere vliegen in één klap? Kijk dan eens naar deze Xsarius video deurbel met camera.

Dit apparaat fungeert niet alleen als een deurbel, maar ook als een camera. Daarbij maakt de camera ook nog gebruik van een bewegingssensor.

Bijkomend voordeel is dat deze deurbel aan je smartphone gekoppeld kan worden. Zodra iemand in de buurt van de deurbel komt, krijg je hier een melding van.

Met deze mini camera met bewegingssensor hou je zodoende je voordeur perfect in de gaten.
4. Looki 2K 360Pro

Looki 2K 360 Pro Mini beveiligingscamera

Wil je graag dat de camera niet zo heel erg opvalt? Dan kun je het beste voor de Looki 2K 360PRO kiezen.

Dit betreft namelijk een mini beveiligingscamera. De camera is qua afmetingen klein, maar qua prestaties groots. Dit is onder meer te danken aan de wifi én aan de nauwkeurige bewegingssensor.

Wat ons ook aanspreekt, is de gratis 32 GB SD kaart. Met dank aan deze kaart worden alle opnames veilig en makkelijk bewaard.

Je kunt deze op een later tijdstip terugkijken, mocht zich bijvoorbeeld een opvallende situatie voorgedaan hebben.
5. Arlo Pro 4 Spotlight Camera Wit 4 stuks

Arlo Pro 4 Spotlight Camera 4stuks

De omgeving rondom je huis helemaal in de gaten houden? Dat is mogelijk met deze uitgebreide set van Arlo.

Deze set bestaat uit 4 camera’s die allemaal over een bewegingssensor beschikken. Dankzij deze sensor wordt elke beweging in de buurt direct opgemerkt.

Deze 4 camera’s houden een groot gebied perfect in de gaten. Dit is te danken aan de kwantiteit, maar ook aan de kwaliteit.

De camera’s zijn van een prima kwaliteit en leveren haarscherpe beelden af. Je huis écht goed beveiligen doe je met deze camera’s met bewegingssensor.
Mini camera met bewegingssensor: Aandachtspunten

Wil je dolgraag een mini camera met bewegingssensor gebruiken? Dan is het eerst zaak om een goede variant uit te kiezen.

Bij het uitkiezen van de juiste variant moet je op meerdere punten letten.

Soort camera

Mini beveiligingscamera

Ten eerste moet je heel goed naar de soorten camera’s kijken.

Wil je bijvoorbeeld een dummy camera met bewegingssensor? Gaat je voorkeur uit naar een grotere camera met bewegingsmelder?

Heb je het liefste een infrarood camera met bewegingssensor? Of ga je voor de combinatie van een buitenlamp met bewegingssensor en camera?

De mogelijkheden zijn in het huidige aanbod in ieder geval (erg) divers.

Bewegingssensor

Bewakingscamera mini

Ten tweede moet je goed naar de sensor kijken. Hoe nauwkeurig is de bewegingssensor precies? En wat is de detectiehoek van de sensor?

Je wilt dat deze hoek groot genoeg is, maar ook weer niet té groot is. Anders springt de camera bij elke minimale beweging in de verre omgeving direct aan. Niet wenselijk.

Beeldkwaliteit & opnamemogelijkheden

Ten derde moet je goed naar de kwaliteit van het beeld kijken. Is de camera in staat om de beelden in Full HD op te nemen? Of moet je het met een iets mindere kwaliteit doen?

Ga hierbij ook goed na wat de opnamemogelijkheden precies zijn. Kun je de beelden direct op een SD kaart op laten slaan?

Of kun je mogelijk de beelden direct naar je smartphone door laten sturen? In dat geval moet je voor een draadloze internet camera met bewegingsdetector kiezen.

Aantal camera’s

Ten vierde moet je goed naar de hoeveelheid camera’s kijken. Heb je rondom je huis voldoende aan slechts één camera? Of is het verstandiger om voor een set van meerdere camera’s te kiezen?

De keuze is volledig aan jou!

Handige functies

Nachtzicht mini camera buiten

Ten vijfde wijzen wij je graag op de aanwezigheid van handige functies.

Zo vinden wij een nachtzicht functie toch wel heel handig. Dankzij deze functie maakt de camera óók in het donker haarscherpe opnames.

Een andere handige functie is tweeweg audio. Als je voor een camera met tweeweg audio kiest, kun je via de ingebouwde microfoon gesprekken voeren. Handig als iemand voor de deur staat en jij niet thuis bent.

Stroomvoorziening

Ten zesde is het verstandig om goed naar de stroomvoorziening te kijken. Je kunt bijvoorbeeld voor een draadloze variant kiezen, maar je kunt ook voor een camera op accu kiezen.

Indien je voor bijvoorbeeld een spy camera kiest, gaat het overigens altijd om een camera op accu.

Merk & aanbieder

Tot slot moet je goed naar zowel het merk als de aanbieder kijken.

Ons advies is om altijd voor een camera van een A-merk te kiezen. De betere merken leveren kwaliteit en zorgen bijvoorbeeld voor een nauwkeurige bewegingsmelder.

Verder moet je goed naar de aanbieder kijken. Koop een dergelijke camera niet bij Action, maar bij bijvoorbeeld Bol.com of een andere specialist.

De specialisten bieden uitsluitend de beste camera’s met bewegingssensor aan.

Camera met bewegingssensor: Waar plaatsen?

Camera met bewegingssensor huis

Waar je de camera met bewegingssensor gaat plaatsen, hangt volledig van de situatie af. Ook moet je goed over je eigen wensen nadenken.

Welk gebied rondom je huis wil je graag in kaart brengen? En welk gebied rondom je woning kun je op een legale manier in kaart brengen?

In veel gevallen is het aan te raden om meerdere camera’s op te hangen. Zo kun je één camera op de voordeur richten, één camera op de zijkant van je woning en één camera op de achterdeur/tuin.

Het klopt dat dit om een grotere investering vraagt, maar dat is absoluut de moeite waard.

Het verstandige is om de camera aan je woning zelf op te hangen. Je kunt de camera ook bijvoorbeeld aan een boom ophangen, maar dat is toch een stuk minder praktisch.

Voor het ophangen van de camera aan je woning bestaan bovendien meerdere handige systemen.

Kijk vooral goed naar de exacte situatie. Aan de hand van de exacte situatie kun je ongetwijfeld bepalen wat de beste keuze is. 


Meer camera’s voor buiten:


Categorieën: Foto & Video