OOZOO Smartwatch kopen? Review & Ervaringen (Dames & Heren)

Last updated by Kaz on

oozoo smartwatch reviews

Ben je op zoek naar een nieuwe smartwatch? Maar wil je dat je nieuwe smartwatch niet al te veel op een ‘echte’ smartwatch lijkt? Dan lijkt de aanschaf van een OOZOO smartwatch aan te raden.

Een OOZOO smartwatch oogt namelijk als een normaal horloge, maar beschikt wél over de slimme functies van een smartwatch.

In deze OOZOO smartwatch review vertellen we je hier graag meer over. We bespreken onder meer de verschillende modellen van dit merk, terwijl we ook inzoomen op de belangrijkste functies. Lees snel verder!

Over de smartwatches van OOZOO

Het merk OOZOO bestaat al geruime tijd. Het merk richtte zich in eerste instantie op betaalbare horloges, maar heeft nu ook haar pijlen op smartwatches gericht. Dit blijkt duidelijk uit het huidige aanbod, waarin de smartwatches een prominente rol spelen.

Met een OOZOO smartwatch haal je een unieke smartwatch in huis. Het product ziet er namelijk als een normaal horloge uit, maar beschikt over meerdere slimme functies. Eigenlijk combineer je met zo’n smartwatch dus de voordelen van een horloge én smartwatch.

Bijkomend voordeel: voor zowel dames als heren biedt OOZOO talloze smartwatches aan. Hieronder vertellen we je graag meer over het huidige aanbod van dit merk.


De functies van deze smartwatches

Een gemiddelde smartwatch van OOZOO beschikt over meerdere handige functies. Zo is het mogelijk om de OOZOO smartwatch aan je smartphone te koppelen.

Op het horloge zie je vervolgens berichtnotificaties naar voren komen. Ook kun je op deze manier gebruik van de alarmfunctie maken.

Gedurende de dag is deze smartwatch in staat om allerlei waarden op te meten. Je kunt hierbij denken aan je bloeddruk en je hartslag. Ook beschikt een OOZOO smartwatch over een slaapmonitor en een sta-op herinnering.

Uiteraard komen deze smartwatches ook goed van pas tijdens het sporten. Men heeft in dit horloge meerdere sporten ‘ingebouwd’, waardoor je met één van de programma’s de specifieke waarden kunt meten. Ook beschikt de smartwatch over een stopwatch.

Eén van de hoogtepunten van een OOZOO smartwatch is de koppeling met je smartphone. Je krijgt hiermee berichtnotificaties, maar je kunt ook nog foto’s met dit horloge te maken.

Je drukt op het horloge op de knop, waarna je met je telefoon een foto maakt. Deze unieke gang van zaken moet je echt eens zelf uitgeprobeerd hebben!

Overigens is een OOZOO smartwatch ook nog een waterdichte smartwatch. De smartwatch is ook nog in staat om de hoeveelheid stappen te tellen en om de weersverwachting te bekijken. Al met al een veelzijdige smartwatch.

Welke OOZOO smartwatches zijn er?

Ben je op zoek naar een smartwatch voor heren? Of wil je juist een smartwatch voor dames aanschaffen? In beide gevallen zit je goed met een OOZOO horloge. De horloges/smartwatches van dit merk worden namelijk voor zowel dames als heren ontwikkeld.

Daarnaast heeft OOZOO in het aanbod voor allerlei soorten kleurstellingen gekozen. Als je naar de website van OOZOO gaat, kun je bijvoorbeeld filteren op de kleur van de kast: zilver, rosé goud, goud en zwart zijn de mogelijkheden.

De banden van de OOZOO smartwatches worden in nog veel meer kleuren aangeboden. Heb je een niet al te grote pols? Dan kun je prima voor een OOZOO smartwatch voor een smalle pols kiezen.

Kies in dat geval voor een smartwatch met een diameter van 38 mm. Je kunt ook voor kasten met een diameter van 43 mm en 45 mm.

Eén van de beste OOZOO smartwatches is de OOZOO smartwatch Q3. Deze smartwatch ziet er strak uit, is te koppelen aan je smartphone, biedt alle hierboven genoemde functies aan en is geheel naar wens in te stellen.

Zo kun je het display in één van de drie wijzerplaten van OOZOO instellen.

Onze tip: check op je gemakje het aanbod van OOZOO. Je ziet dan direct dat je uit veel smartwatches kunt kiezen. Bepaal waar je naar op zoek bent, wat de gewenste kleur is en hoe groot de kast van de smartwatch moet zijn.

Ervaringen en recensies van gebruikers

We kunnen zeker stellen dat de OOZOO smartwatches populair zijn. Dit is volgens ons aan de smartwatches zelf te danken, maar ook aan de prijsstelling. Voor een smartwatch van dit merk betaal je nog geen 100 euro. Of net iets meer dan 100 euro.

Wij zijn in ieder geval niet als enige over de smartwatches van dit merk te spreken. De ervaringen en recensies van andere gebruikers zijn namelijk ook erg positief.

Veel mensen roemen het design, de functies en het gemak van een OOZOO smartwatch. Uiteraard wordt hierbij ook nog de prijs-kwaliteitsverhouding benoemd.

Wel zijn er her en der negatievere beoordelingen te vinden. Deze beoordelingen hebben bijvoorbeeld betrekking op een gebrek aan nauwkeurigheid bij een meting.

Op zich is dit een logisch gebrek, aangezien het geen Xiaomi smartwatch is. Nee, het is een goedkope smartwatch waar je dus niet álles van kunt verwachten.

Kun je alle OOZOO smartwatches verbinden met een app?

Ja, je kunt alle OOZOO smartwatches verbinden met een app. Het enige dat je hiervoor nodig hebt, is een geschikte telefoon. OOZOO heeft gelukkig voor zowel een Android als een iOS app gezorgd.

Ongeacht wat voor smartphone je hebt, kun je je smartwatch van OOZOO aan je smartphone koppelen.

Conclusie: is een OOZOO smartwatch je geld waard?

Ja, wat ons betreft is een OOZOO smartwatch zeker je geld waard. Deze smartwatches kosten niet de hoofdprijs, maar bieden wel veel functies aan. De horloges zien er ook nog eens tof uit; het is min of meer een combinatie van een horloge en een smartwatch.

De vele mogelijkheden van de OOZOO smartwatches spreken ons aan. Je kunt van veel functies gebruik maken en je kunt de smartwatch naar wens instellen. Ook is het ideaal dat de smartwatches van OOZOO in verschillende afmetingen en kleuren aangeboden worden.

Waar wacht je nog op? Ga direct op zoek naar de beste OOZOO smartwatch en schaf deze voor pakweg 100 euro aan. Deze 100 euro gaat een bijzonder goede investering worden!





Meer smartwatches:

Categorieën: Wearables