Sym elektrische scooter kopen? Bekijk de top 3

Last updated by Kaz on

sym elektrische scooter

Ben je op dit moment op zoek naar een geschikte elektrische scooter? Dan is de kans groot dat één van de modellen van Sym op je wensen aansluit.

Dit is simpelweg één van de beste scooter merken in de wereld van e-scooters.

Maar, wat is nou de beste Sym elektrische scooter voor jou? Wij hebben alvast de 3 beste Sym elektrische scooters voor je verzameld.

De 3 beste Sym elektrische scooters:

  1. Sym E-Mio
  2. Sym E-Fiddle IV
  3. Sym E1 Xpro

De 3 beste Sym elektrische scooters uitgelicht

De aanschaf van een Sym e-scooter is in de basis aan te raden. Dit merk levert immers een prima kwaliteit en voorziet de scooters van veel handige extra’s.

Het is echter wel zaak om een goede vergelijking tussen de Sym elektrische scooters te maken. Neem hiervoor onderstaande reviews door. In deze reviews maak je kennis met de beste Sym elektrische scooters.

1. Sym E-Mio

sym-e-mio-e-scooter

De Sym E-Mio is volgens ons de beste elektrische scooter van Sym. Deze e-scooter biedt geweldige rijeigenschappen, is van een krachtige accu voorzien en is makkelijk op te laden. Dat laatste is te danken aan de uitneembare accu.

Nadat je de accu opgeladen hebt, kun je maximaal 56 km op één acculading rijden!

Deze e-scooter is opvallend compact uitgevoerd. In combinatie met de 10 inch wielen zorgt dit voor veel gebruiksgemak.

De 10 inch wielen dragen bij aan het gebruiksgemak, terwijl je door de compacte afmetingen makkelijk met deze e-scooter kunt manoeuvreren. Wel is dit een vrij prijzige Sym e-scooter.
2. Sym E-Fiddle IV

SYM E-Fiddle IV e-scooter

De Sym E-Fiddle IV is de op één na beste Sym elektrische scooter. Deze scooter combineert een fraai design met innovatieve technologieën.

Dit uit zich onder meer in de actieradius van maar liefst 60 kilometer. Deze actieradius is zelfs haalbaar als je voortdurend 45 kilometer per uur rijdt!

Deze scooter beschikt over een krachtige accu. Neem de accu uit, plug ‘m in het stopcontact en wacht maximaal 6 uur. Na deze vrij korte periode rijd je dus weer moeiteloos 60 kilometer.

Dit doe je uiterst comfortabel, mede door de vele handige functies. Zo is de Sym E-Fiddle IV van een unieke achteruitrijfunctie voorzien!
3. Sym E1 Xpro

sym-E1-XPRO-3 elektrische scooter

Deze top 3 sluiten we af met een vrij bijzondere scooter van Sym. De Sym E1 Xpro is niet voor normaal gebruik ontwikkeld, maar specifiek voor maaltijdbezorgers.

Deze scooter biedt simpelweg alles voor maaltijdbezorgers. Dit blijkt onder meer uit het handige rekje aan de voorzijde.

Deze Sym e-scooter is ook nog eens van 2 standaard voorzien. Je kunt ‘m hierdoor snel op één van de standaarden neerzetten, zodra je bij een klant aankomt.

Ook heeft deze Sym e-scooter nog meer voordelen; waaronder de snelle accu laadtijd en de energiezuinige LED verlichting.
Over het merk

Sym is één van de bekendste aanbieders van scooters op dit moment. Dit is onder meer aan het diverse aanbod te danken.

Bij Sym ben je aan het juiste adres voor een e-scooter, maar óók voor een benzine scooter. Van beide soorten scooters biedt Sym de nodige varianten aan.

Ben je op zoek naar de beste elektrische scooter van Sym? Dan raden wij je de 3 bovenstaande varianten aan.

Deze varianten zijn volledig volgens het motto van Sym ontwikkeld: geweldige elektrische scooters bieden zonder enige vorm van compromis.

Wat zijn de unieke eigenschappen van een Sym elektrische scooter?

elektrische scooter sym

Bekijk je het aanbod van e-scooters? Dan zie je al snel veel modellen van de beste scooter merken naar voren komen. Meer en meer merken zijn zich namelijk op de elektrische scooters gaan richten.

Binnen dit aanbod valt Sym hoe dan ook op. Dit is vooral aan de onderstaande eigenschappen te danken.

Sublieme accu’s

Sym voorziet elke elektrische accu van een subliem accupakket. Dit uit zich in meerdere positieve gevolgen:

  • Je geniet van een lange actieradius. Ongeacht voor welke Sym e-scooter je kiest, geniet je van een flinke actieradius. Deze actieradius loopt bij sommige elektrische scooters tot wel 60 kilometer op!
  • Je laadt de accu’s eenvoudig op. Sym heeft elke scooter van een uitneembare accu voorzien. Het voordeel van een uitneembare accu is dat je ‘m erg eenvoudig op kunt laden.
  • De accu laadt snel op. Leg je de accu aan de stroom? Dan hoef je slechts 6 uurtjes tot een volledig opgeladen accu te wachten. Na deze 6 uur kun je weer 40 tot 60 kilometer rijden. De korte oplaadtijd is absoluut een groot voordeel.

Luxe samenstelling

Elke Sym e-scooter beschikt over een luxe samenstelling. Dit houdt in dat deze scooters standaard van veel handige extra’s en functies zijn voorzien. Dit komt het gebruiksgemak ten goede evenals de rijeigenschappen.

Een goed voorbeeld hiervan is het digitale dashboard. Op dit digitale dashboard lees je bijvoorbeeld de resterende actieradius af. Ook zie je op dit display exact wat de huidige snelheid is.

Tevens zijn veel Sym e-scooters van een Usb poort voorzien. Met deze poort ben je in staat om tijdens het rijden je smartphone op te laden.

Vrij hoge prijzen

Wil je de beste Sym e-scooter aanschaffen? Besef dan even goed dat je vrij diep in de buidel moet tasten. Voor de goedkoopste Sym elektrische scooter betaal je al bijna €3000.

Sym is simpelweg één van de duurdere elektrische scooter merken. Wat ons betreft komt dit vooral door de keuzes van dit merk.

Dit merk wil geen compromissen doen, waardoor alle elementen van een Sym e-scooter subliem zijn. Dát uit zich wel in het forsere prijskaartje.

Is een Sym e-scooter aan te raden?

sym scooter elektrisch

Heb je interesse om een goede elektrische scooter aan te schaffen? Dan doe je er verstandig aan om naar het aanbod van Sym te kijken.

Dit merk levert pure kwaliteit, biedt meerdere modellen aan en voorziet alle modellen van veel fijne extra’s.

Wat wij een groot voordeel vinden, is de sublieme actieradius. Ook de manier én snelheid van het opladen is volgens ons een groot voordeel.

Al met al kunnen wij het volgende stellen: je moet veel geld voor een Sym e-scooter betalen, maar dit is de moeite absoluut waard!

Twijfel je nog en wil je toch nog even verder kijken naar andere e-scooters? Ook dit begrijpen wij. Neem een kijkje bij Voordeelscooters voor een groot aanbod aan elektrische scooters:Meer scootermerken en winkels:


Categorieën: Outdoor