Dit zijn de 7 grootste scooterwinkels van Nederland

Last updated by Kaz on

grootste scooterwinkel nederland

Wil je een nieuwe scooter aanschaffen? Doe dit bij voorkeur bij een goede scootershop of scooterdealer.

Bij dergelijke partijen ben je van onder andere een divers aanbod verzekerd. Ook word je in een goede scooterwinkel van het juiste advies voorzien.

Maar, wat is nou de beste scooter winkel van Nederland? En wat is de beste scooterwinkel in de buurt van jouw woonplaats?

Je vindt al deze informatie in dit artikel. We zetten in dit artikel simpelweg de 7 grootste scooterwinkels van Nederland op een rij.

De top 7 beste & grootste scooterwinkels

In ons land vind je de nodige scooter zaken. Daarbij kunnen we onderscheid maken tussen een ‘normale’ scooter winkel en een elektrische scooter winkel.

Bij de laatstgenoemde winkel vind je alleen elektrische scooters, terwijl je bij andere winkels meerdere soorten scooters vindt. Belangrijk is in ieder geval om bij elke winkel goed naar het aanbod van de scooter merken te kijken.

Dit hebben wij ook alvast gedaan. Op basis daarvan hebben wij de 7 beste en grootste scooterwinkels geselecteerd. Over die 7 grote scooter winkels lees je hieronder meer.

1. Voordeelscooters

Voordeelscooters is absoluut de beste en grootste scooterwinkel van ons land. Bij deze scooterwinkel vind je een divers aanbod van scooters, waaronder elektrische scooters. Ook vind je in het huidige aanbod benzine scooters en scootmobielen.

Wat ons bij Voordeelscooters vooral aanspreekt, is de prijs-kwaliteitsverhouding. Bij deze firma betaal je niet de hoofdprijs voor de scooters.

Maar, je bent wel verzekerd van scooters van de beste scooter merken. Onder meer het merk IVA maakt onderdeel uit van het diverse aanbod van deze scooter winkel.

Bijkomend voordeel: Voordeelscooters heeft servicepunten door het hele land zitten. Nadat je je scooter bij deze partij gekocht hebt, kun je bij één van deze servicepunten je scooter laten onderhouden.

Overigens heeft Voordeelscooters zelf ook nog een showroom. Deze showroom is te vinden in Dordrecht, op de Einsteinstraat 17.

Shop je liever je nieuwe scooter online? Daar leent de webshop van Voordeelscooters.nl zich meer dan prima voor. Deze webshop is overzichtelijk en stelt je in staat om snel de beste scooter uit te kiezen.

Al met al zit je bij Voordeelscooters goed voor het kopen van een nieuwe scooter. Wil je het liefste zo min mogelijk geld uitgeven?

Check dan de categorie ‘Aanbiedingen’ in de webshop van Voordeelscooters. Grote kans dat je onder die categorie de gewenste scooter tegen een bodemprijs vindt.
2. Bol.com

Wat ons betreft is Voordeelscooters.nl de beste en grootste scooterwinkel van ons land. Een scooterwinkel die de concurrentie met Voordeelscooters.nl aan kan gaan, is Bol.com. Dit is niet voor niets de grootste webwinkel van ons land.

Bij Bol.com valt het diverse aanbod op. Ongeacht naar wat voor scooter je op zoek bent, is de kans groot dat je deze bij Bol.com vindt. Dit komt voornamelijk doordat meerdere partijen zich als partner bij Bol.com aangemeld hebben.

Je kunt hierdoor via Bol.com de producten van die partijen aanschaffen. Dat stelt je in staat om in de webshop van Bol.com een goede vergelijking te maken.

Wat hierbij ook opvalt, is de prijsstelling. De verschillende partijen concurreren op Bol.com met elkaar, waardoor zij hun scooters zo goedkoop mogelijk proberen aan te bieden. Dit zorgt ervoor dat je bij Bol.com oprecht goedkope scooters kunt kopen.

Uiteraard ben je bij Bol.com ook van de gewenste betrouwbaarheid geleverd. Elke partij die haar scooters via Bol.com aanbiedt, moet zich aan de regels van deze webshop houden.

Dit betekent voor jou, als consument, dat je van de gewenste betrouwbaarheid en bescherming verzekerd bent.
3. Naaldwijk Scooters

Naaldwijk Scooters omschrift zich als de grootste scooterwinkel van Nederland. Deze winkel is in ieder geval erg gunstig gelegen. Naaldwijk ligt immers niet al te ver bij Rotterdam en Den Haag vandaan.

Met haar webshop richt Naaldwijk Scooters zich echter ook op mensen uit andere delen van ons land.

Bij Naaldwijk Scooters ben je in ieder geval van een divers aanbod verzekerd. Dat is wat ons betreft niet eens het belangrijkste voordeel. Het belangrijkste voordeel zijn de specialisten die bij Naaldwijk Scooters werken.

Deze specialisten helpen je maar al te graag om snel de beste scooter uit te kiezen. Overigens kun je bij Naaldwijk Scooters uit allerlei bekende merken kiezen. Ook heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen benzine- en elektrische scooters.
4. Fast & Furious Scooters

Dit is absoluut de grootste scooterwinkel van ons land met de leukste naam. De naam is uiteraard een verwijzing naar de filmserie waarin onder meer Vin Diesel een hoofdrol speelt.

Fast & Furious Scooters heeft in ieder geval een mooie groei door weten te maken. Dit komt onder meer door het diverse aanbod. Bij deze scooter winkel kun je onder meer scooters van de grootste A-merken kopen, waaronder Piaggio en Vespa.

Je kunt echter ook voor goedkopere scooters van B-merken kiezen. Ongeacht wat je budget is, kun je hierdoor bij Fast & Furious Scooters slagen. Men heeft ook nog meerdere vestigingen, waaronder in Alkmaar en Utrecht.
5. XXL Scooters

Ben je in de buurt van Arnhem woonachtig? Dan kun je het beste terecht bij XXL Scooters. Dit is absoluut de grootste scooter winkel in de buurt van Arnhem. Ook in de rest van de provincie is dit één van de grootste aanbieders.

Wat hierbij vooral opvalt, is dat men zich op elektrische scooters richt. Mocht je een scooter van deze tijd willen kopen, zit je hiervoor bij XXL Scooters dus goed. Overigens kun je bij deze scooter winkel ook een occasion kopen. Daarmee bespaar je het nodige geld.
6. Polderscooter

In Flevoland is de firma Polderscooter te vinden. Deze firma heeft in Dronten een grote showroom, waarin meer dan 500 scooters te vinden zijn.

Het gaat hierbij om gloednieuwe scooters, maar ook om occasions. Ongeacht wat je budget is, kun je zodoende bij Polderscooter slagen.

Dit doe je dus in de showroom in Dronten, maar ook in de webshop. Op de website Polderscooter.nl vind je het diverse aanbod van deze firma.

Dit aanbod is netjes onderverdeeld in meerdere categorieën, waaronder Scooters en Elektrische Scooters. Voor alle soorten scooters kun je dus bij deze specialist terecht.
7. Scooterspot

Ben je in de buurt van Amsterdam woonachtig? Dan kun je niet om de winkel van Scooterspot heen. Deze firma heeft namelijk een showroom met een oppervlakte van 1000 vierkante meter in Amstelveen. Vanuit Amsterdam is dit uiteraard prima aan te rijden.

In deze showroom vind je scooters van allerlei merken. Het gaat hierbij om de beste merken, maar ook om minder bekende merken. Dit uit zich dan ook in een aanbod met diverse prijsklassen.

Overigens kun je bij Scooterspot ook occasions aanschaffen. Woon je in bijvoorbeeld Eindhoven? Dan kun je via de webshop van Scooterspot naar hartenlust shoppen. Men levert de scooters namelijk door heel Nederland!
Hoe vind je de beste scooter winkel?

Om voor jezelf de beste scooterwinkel te vinden, moet je op onder meer onderstaande punten te letten:

  • Online of fysieke winkel. Ten eerste moet je bepalen of je online wilt shoppen of dat je in een fysieke winkel wilt shoppen. Meerdere van bovengenoemde partijen richten zich in ieder geval op zowel de offline- als de online kanalen. Dat stelt je in staat om op de gewenste manier je nieuwe scooter te kopen.
  • Soort scooter. Wil je een benzine scooter kopen? Of wil je een elektrische scooter kopen? Dat is één van de keuzes die je op voorhand moet maken. Sommige van bovenstaande partijen richten zich namelijk voornamelijk op de elektrische scooters. Bij hen kun je dan ook een retro elektrische scooter of goedkope elektrische scooter kopen.
  • Locatie en/of levering. Als je in een fysieke winkel wilt shoppen, moet je goed naar de locatie kijken. Idealiter kies je dan voor een scooterwinkel bij jou in de buurt. Shop je liever online? Dan is het aan te raden om goed naar de leveringsvoorwaarden van de winkel te kijken.

Uiteraard moet je ook goed naar de betrouwbaarheid van de grote scooterwinkel kijken. Ons advies is om hiervoor online even goed de reviews te checken. Doe je dat bij bovenstaande winkels?

Dan kom je louter goede reviews tegen. Dat is dan ook één van de redenen geweest om deze winkels in deze top 7 te selecteren.

Ben je toch niet helemaal overtuigd om een scooter kopen, maar gaat je voorkeur toch uit naar bijvoorbeeld een elektrische step? Dit voertuig heeft ook ontzettend veel voordelen.

Kijk dan naar elektrische step winkels bij jou in de buurt! Zo vind jij het beste (elektrische) voertuig voor jou.

Shoppen bij de grootste scooterwinkel

Al met al doe je er verstandig aan om te shoppen bij de grootste scooterwinkel. Je bent bij de grotere winkel namelijk van een divers aanbod verzekerd. Ook ben je bij deze partijen van het juiste advies voorzien.

Mocht je geld willen besparen, kan het interessant zijn om juist voor een occasion scooter te kiezen. Bij bovenstaande grote scooterwinkels heb je in ieder geval meer dan voldoende keuze.Meer over scooterwinkels- en merken:


Categorieën: Outdoor