Voordeelscooters: Een betrouwbare aanbieder? (Review)

Last updated by Kaz on

voordeelscooters review

Wil je graag een nieuwe scooter online aanschaffen? Grote kans dat je al snel bij Voordeelscooters.nl uitkomt.

Deze webshop is goed geoptimaliseerd, waardoor de webshop hoog in de zoekresultaten bij Google scoort.

Is dat het enige dat Voordeelscooters goed doet? Nee, allerminst. Wij zijn erg te spreken over deze aanbieder! Lees er alles over in deze Voordeelscooters review.

Over Voordeelscooters

voordeelscooters-nl

De firma voordeelscooters zag in 2009 het levenslicht. In een kleine garagebox in Oud-Beijerland begon deze firma met het aanbieden van scooters.

Dit bleek een gouden concept te zijn, aangezien Voordeelscooters snel een gigantisch groei doormaakte.

Deze groei is eigenlijk nooit gestopt. Op het moment van schrijven is Voordeelscooters één van de grootste scooterwinkels van heel de Benelux.

Men heeft niet alleen een bloeiende webshop, maar ook een eigen showroom. Deze showroom vind je in Dordrecht.

De kernwaarden van Voordeelscooters

Op de website Voordeelscooters.nl valt te lezen dat deze scooterwinkel een paar kernwaarden hanteert:

 • Brede kennis, veel passie en persoonlijke service
 • Gemak voor de klant staat altijd centraal
 • De beste prijs
 • Eerlijk over betalingen en voorwaarden

Het aanbod

voordeelscooters nl review

Het aanbod van Voordeelscooters is super uitgebreid te noemen. Bij deze winkel vind je veel soorten scooters van de beste scooter merken.

Ben je op zoek naar een benzine scooter? Die vind je bij Voordeelscooter. Ben je op zoek naar de beste elektrische scooter? Ook die vind je in het aanbod bij deze aanbieder.

Het blijft niet alleen bij scooters. Bij Voordeelscooters.nl ben je ook voor scootmobielen en fatbikes aan het adres. Ook voor deze firma met de beste merken samen.

Wil je een helm, onderdelen voor je scooter of een windscherm aanschaffen? Ook voor dergelijke accessoires kun je bij Voordeelscooters aankloppen.

In de webshop vind je simpelweg zes interessante categorieën:

 • Elektrische scooters
 • Benzine scooters
 • Scootmobielen
 • Fatbikes
 • Accessoires
 • Aanbiedingen

De merken

Zoals eerder in deze Voordeelscooters review al gesteld, biedt men veel producten aan. Dit is onder meer aan de samenwerkingen met meerdere merken te danken.

In het aanbod van elektrische scooters vind je de merken Senzo, IVA en Piaggio terug. in het aanbod van benzine scooters vind je ook nog modellen van Sym terug.

Voordeelscooters lijkt zijn pijlen met name op de Senzo scooters te hebben gericht. Daar vind je namelijk veel varianten van terug in het actuele aanbod.

Qua scootmobielen en fatbikes biedt Voordeelscooters modellen van IVA, Phatfour en Diablo aan. Al deze merken staan goed aangeschreven en leveren de gewenste kwaliteit.

Wat zijn onze ervaringen met Voordeelscooters?

voordeelscooters onderhoud

Onze ervaringen met Voordeelscooters zijn erg positief. Wij hebben onder meer het volgende opgemerkt:

 • Voordeelscooters levert een prima service. Hier ontbreekt het bij sommige concurrenten wel eens aan, waardoor wij dit één van de grootste voordelen vinden.
 • Voordeelscooters biedt een divers aanbod aan. Het aanbod van scooters, scootmobielen en fatbikes is ook naar onze wens. Het maakt in principe niet uit wat je wensen zijn. Dankzij het diverse aanbod vind je altijd wel een geschikt vervoermiddel.
 • Voordeelscooters komt haar afspraken na. De service van deze firma is prima, evenals de communicatie. Deze aanbieder komt simpelweg haar afspraken na. Goed om te weten: Voordeelscooters is ook een Thuiswinkel Waarborg Lid!

Wat zijn de ervaringen van andere mensen?

Bij Trustpilot zijn meer dan 3000 reviews over Voordeelscooters achtergelaten. Van bizar grote hoeveelheid reviews is de gemiddelde score maar liefst een 4,5.

De schaal bij Trustpilot loopt van 1 tot 5 sterren, waardoor deze gemiddelde score zeer hoog is.

De meeste mensen lopen simpelweg weg met Voordeelscooters. In veel reviews valt bijvoorbeeld te lezen dat men vol lof is over de service. Ook de manier van afleveren, de prijsstelling en de informatievoorziening spreekt veel mensen aan.

Tevens geven veel klanten aan dat ze van de gewenste kwaliteit genieten. Hieruit blijkt duidelijk dat Voordeelscooters met de beste merken samenwerkt.

Onder aan de streep kunnen we het volgende concluderen: nagenoeg alle Voordeelscooters ervaringen zijn (super) positief.

De voor- en nadelen

voordeelscooters ervaringen
 • Divers aanbod. Het aanbod van Voordeelscooters is volledig naar onze wens. Je kunt uit veel scooters, scootmobielen en fatbikes kiezen. Binnen dit diverse aanbod valt ook de prima kwaliteit van alle producten op.
 • Geweldige service. De service van Voordeelscooters is één van de grootste voordelen. De klantenservice staat graag voor je klaar, voorziet je van de juiste adviezen en heeft veel kennis. Deze service blijkt ook uit de mobiele werkplaats en de service bij een defect.
 • Geweldige leveringsvoorwaarden. Bij Voordeelscooters geniet je van service aan huis door heel Nederland, van 30 dagen bedenktijd en van een snelle levering. Ook is het ideaal dat je geen aanbetaling hoeft te doen.
 • Zeer betrouwbare partij. Is Voordeelscooters betrouwbaar? Ja, zonder enige twijfel. Dit blijkt uit de vele positieve Voordeelscooters ervaringen en uit het feit dat dit een Thuiswinkel Waarborg lid is.
 • Zowel online als offline. Bij Voordeelscooters kun je zowel online als offline een scooter kopen. De webshop werkt geweldig, terwijl je dus ook in de showroom in Dordrecht terechtkunt.
 • Scherpe prijzen. Bij Voordeelscooters geniet je ook nog eens van scherpe prijzen. Als je bijvoorbeeld een goedkope elektrische scooter wilt kopen, is dit één van de beste aanbieders.
 • Slechts één showroom. Het is wel spijtig dat Voordeelscooters slechts één showroom heeft. Als je niet in de buurt van Dordrecht woont, is dit wellicht ietwat onhandig.
 • Niet alle accessoires worden meegeleverd. Het is bij Voordeelscooters.nl mogelijk om accessoires aan je scooter toe te voegen. In de reviews hebben wij echter gelezen dat sommige van deze accessoires niet direct meegeleverd worden.

Onze conclusie

voordeelscooters betrouwbaar

Onder aan de streep zijn wij zeer enthousiast over Voordeelscooters.

Dit is één van de betrouwbaarste en beste aanbieders van zowel scooters als scootmobielen. Het aanbod is bovendien lekker divers en de prijzen zijn meer dan schappelijk te noemen.

Het hoogtepunt vinden wij toch wel de service van Voordeelscooters. Deze service merk je direct als je contact opneemt, maar ook nadat je een product besteld hebt.

Is er onverhoopt na enige tijd iets mis met je scootmobiel of scooter? Ook dan geniet je van de gewenste service van Voordeelscooters.

Wij zijn al met al groot fan van deze aanbieder. Bekijk op je gemak het aanbod, ga langs in de showroom of bestel direct het gewenste product online!Meer over scootermerken en winkels:


Categorieën: Outdoor