Kun je bij Bitvavo crypto kopen met een creditcard?

Last updated by Simon on

crypto-kopen-bitvavo-creditcard

In dit artikel ga je ontdekken of je bij Bitvavo met creditcard crypto kunt kopen en wat een goed alternatief voor Bitvavo kan zijn!

Voordat jouw carrière in de cryptowereld kan beginnen, zal je eerst jouw euro´s moeten verplaatsen naar een crypto exchange.

Op deze plek kun je jouw euro’s omzetten naar de cryptomunten die jij graag wil hebben. Wanneer jouw investering eenmaal op een exchange staat, kun je ermee gaan investeren en handelen.

Vaak wordt dit gedaan via bijvoorbeeld iDeal of een SEPA overboeking, maar wist je dat je ook met een creditcard jouw cryptocurrency’s kunt aanschaffen?

Veel Nederlanders vinden Bitvavo een goede exchange, waar je eenvoudig crypto kunt kopen en verkopen.

Deze Nederlandse crypto app werd in 2017 opgericht en maakt het sinds 2018 voor honderdduizenden investeerders mogelijk om geld te verdienen met cryptocurrency’s.

Kun je bij Bitvavo betalen met creditcard? En zo nee, waar kan dit dan wel? Lees snel verder!

Betalen met creditcard bij Bitvavo

Wanneer je crypto wil kopen bij Bitvavo is het niet mogelijk om een creditcard te gebruiken. Via Bitvavo kun je op 5 verschillende manieren crypto kopen, maar de creditcard valt hier niet onder.

Wel worden iDeal en SEPA transacties ondersteund door het platform. Ook EPS, Bancontact en Giropay zijn betaalmethodes die geschikt zijn voor de Nederlandse crypto exchange.

Deze stortingsmethoden zijn geschikt voor Oostenrijkse, Belgische en Europese stortingen.

Crypto kopen via Binance

Wanneer je een ander cryptoplatform dan Bitvavo wil gebruiken, is Binance een populaire keuze onder veel Nederlanders.

Wereldwijd hebben tientallen miljoenen crypto-investeerders Binance gevonden, omdat het platform een grote naamsbekendheid heeft en daarnaast vele verschillenden diensten aan investeerders aanbiedt.

Daarnaast is het mogelijk om met je creditcard fondsen te storten op Binance. Om deze reden verhuizen veel crypto-investeerders van Bitvavo naar Binance.

Via Binance is het mogelijk om snel en eenvoudig de creditcard te gebruiken voor het kopen van crypto.

Deze betaalmethode is duurder dan de meeste alternatieve opties, omdat de kosten voor de transacties aan de klant worden doorberekend.

De kosten van crypto kopen met creditcard

Vaak gaan er bepaalde kosten gepaard met deze manier van crypto kopen. Zo rekent Binance voor het storten een percentage van 1,8% van het gehele stortingsbedrag.

Wanneer je deze kosten wil omzeilen, is het verstandiger om bijvoorbeeld iDeal of SEPA overboekingen uit te voeren.

Deze manieren zijn gratis of kosten zeer weinig geld. Wanneer je bij Bitvavo via iDeal of SEPA de storting uitvoert, kun je dit kosteloos doen. Zo houd je meer geld over om te investeren!

Beginnen met beleggen in crypto? Maak gratis een account en beleg je eerste €1000 euro zónder transactiekosten, via de onderstaande link:


Ook interessant:


Categorieën: Computer

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *