Garmin Approach S62 | Review

Last updated by Franziska on

Garmin Approach S62 reviews

Geen enkele golfer kan eigenlijk nog zonder een goed GPS golfhorloge. Met een dergelijk horloge ben je in staat om de baan perfect te analyseren.

Is dat ook mogelijk met de Garmin Approach S62? Nou, in de afgelopen jaren is in ieder geval gebleken dat dit één van de populairste GPS golfhorloges is.

In deze Garmin Approach S62 review kijken wij of die populariteit terecht is.

Wat je in deze Garmin Approach S62 review zoal kunt vinden? Nou, we bespreken allereerst de voordelen.

Daarna kijken we naar de nadelen, naar ervaringen van andere kopers en naar het prijskaartje. Daarbij richten wij ons ook op een eventuele aanbieding, waarna we ons eindoordeel vellen.

Een eindoordeel of het aan te raden is om deze Garmin Approach S62 te kopen!


Wat zijn de voordelen van de Garmin Approach S62?

Ben je al geruime tijd op zoek naar een GPS golfhorloge? Of ben je jouw zoektocht naar beste GPS golfhorloge net gestart?

In beide gevallen is het goed voor te stellen dat je bij de Garmin S62 uitgekomen bent. Dit geweldige golfhorloge heeft namelijk de nodige voorbeelden te bieden.

Onwijs duidelijk scherm

Ten eerste zijn wij echt heel erg te spreken over het scherm. Dit scherm is eigenlijk altijd goed af te lezen, ongeacht hoe de zon op het scherm staat.

Ook als het buiten stralend blauw is en jij op de golfbaan staat, kun je te allen tijde de informatie van het scherm goed aflezen.

Daarbovenop komt ook nog eens dat het scherm vrij groot is.

Ten opzichte van de Garmin S60 is dit GPS golfhorloge bijvoorbeeld 17% groter. Om dat mogelijk te maken, heeft Garmin voor een diameter van 47 mm gekozen.

Dit grote beeldscherm komt overigens niet alleen op de golfbaan van pas, maar ook in het dagelijkse leven. Meerder mensen kiezen er in ieder geval voor om dit horloge ook gewoon in het dagelijkse leven te dragen.

Lange batterijduur

Ten tweede zijn wij ook erg te spreken over de batterijduur. Als je dit GPS golfhorloge in de smartwatch modus laat staan, kun je tot 14 dagen lang van een volle batterijlading genieten.

Zodra je van de GPS modus gebruik gaat maken, kun je 20 uur lang van de batterij genieten. Dit betekent dat je dit GPS golfhorloge niet al te vaak op hoeft te laden.

Dankzij de meegeleverde oplaadkabel gaat het opladen overigens vrij snel.

Fraai en stevig design

Ten derde zijn wij ook enthousiast over het design van dit horloge.

Zoals we hierboven al hebben gesteld, kun je dit horloge gewoon op dagelijkse basis gebruiken. Het horloge ziet er namelijk gelikt uit.

Bovendien is dit horloge behoorlijk robuust uitgevoerd door Garmin. Dit is onder meer te zien/merken aan de keramische rand aan de buitenzijde van het horloge.

Met dank aan deze keramische rand is dit horloge tegen een stootje bestand.

41.000 banen voorgeprogrammeerd

garmin_approach_s62_review

Ten vierde vinden wij het ook super dat je dit horloge op nagenoeg elke baan kunt gebruiken. In dit horloge heeft Garmin namelijk al 41.000 banen voorgeprogrammeerd.

Zodra je op de baan aankomt, herkent het horloge direct welke baan dit is. Vervolgens zie je op dit horloge alle relevante informatie.

Je weet hierdoor precies welke kant je op moet slaan, waar je rekening mee moet houden en waar je je het beste op kunt richten.

Veelzijdig te gebruiken

Zoals we hierboven al aangegeven hebben, is de Garmin Approach S62 veelzijdig te gebruiken. Je kunt ‘m prima op de golfbaan gebruiken, maar je kunt ‘m ook op dagelijkse basis gebruiken.

Daarbij is het ook nog mogelijk om dit horloge aan jouw smartphone te danken. Zodoende krijg je op dit horloge bijvoorbeeld meldingen binnen.

Garmin App

garmin_approach_s62_app

Wil je graag nóg veelzijdiger gebruik maken van dit horloge? Dan is het advies om de speciale Garmin app te downloaden.

Met deze speciale app krijg je exclusieve toegang tot unieke gegevens, tot toernooien bij jou in de buurt en tot nog veel meer.

Voldoende reden dus om dit horloge aan te schaffen en vervolgens direct deze app te installeren. Met deze app ga je absoluut nóg meer van GPS golfhorloge genieten.

In twee varianten verkrijgbaar

Tot slot vinden wij het ook nog fijn dat Garmin dit horloge in twee varianten uitgevoerd heeft. Ten eerste kun je kiezen voor een volledig zwarte variant.

Bij deze kleurstelling is alleen één van de knoppen aan de rechterzijde in het rood uitgevoerd. Het horloge, de kast en het bandje zijn echter volledig in het zwart uitgevoerd.

Daarnaast kun je ook voor een witte variant kiezen. In dat geval is de band wit, maar de kast van het horloge is wel zwart.

Het is aan jou om te bepalen waar jouw voorkeur naar uit gaat. Wij vinden het in ieder geval fijn dat je het bandje van dit horloge relatief makkelijk kunt vervangen.

Handig als je na verloop van tijd op de kleur uitgekeken bent.

Wat zijn de nadelen van de Garmin Approach S62?

Deze Garmin Approach S62 review is vooralsnog behoorlijk positief. Maar, wij moeten ook eerlijk bekennen dat we tegen enkele nadelen aangelopen zijn.

Wat deze nadelen precies zijn, lees je hieronder.

Niet het goedkoopste GPS golfhorloge

Wil je graag zo min mogelijk geld aan een goed GPS golfhorloge uitgeven? Dan is de Garmin S62 gewoonweg niet voor je weggelegd.

Dit horloge is namelijk prijzig, zéker als je hem vergelijkt met andere horloges van bijvoorbeeld Garmin. Om je hier een indruk van te geven: de S60 variant is ruim 130 euro goedkoper.

Daartegenover staat overigens wel dat de S62 de doorontwikkelde variant van de S60 is. Je betaalt deze meerprijs uiteraard niet zonder reden, maar het is wel iets om goed rekening mee te houden.

Bediening is mogelijk even wennen

Daarnaast moesten wij in het begin echt even wennen aan de bediening. Toen wij de bediening uiteindelijk doorhadden, sprak het echter wel allemaal direct voor zich.

Wij denken echter dat wij niet de enige zijn die aan het begin moeite met de bediening hebben.

Mocht je dit GPS golfhorloge voor de eerste keer gaan gebruiken, kan de handleiding wellicht handig voor je zijn.

Wat vinden andere gebruikers van de Garmin Approach S62?

garmin_approach_s62_golfhorloge

Zoals we eerder in deze Garmin Approach S62 review al aangaven, is dit horloge vrij populair.

Dít blijkt onder meer uit de beoordelingen die je online over dit GPS golfhorloge kunt vinden. Niet alleen de hoeveelheid beoordelingen is opvallend, maar ook de toon in deze beoordelingen.

Nagenoeg alle beoordelingen zijn namelijk erg positief. Veel mensen roemen de kwaliteit, de multifunctionaliteit en het duidelijke scherm.

Ook geven veel mensen aan dat zij dit horloge ook gewoon op dagelijkse basis gebruiken. De Garmin S62 is immers een GPS golfhorloge én een smartwatch in één.

Al met al kunnen we stellen dat de meeste ervaringen echt heel positief zijn.

Wat betaal je voor de Garmin Approach S62?

Heb je interesse om de Garmin Approach S62 aan te schaffen? Dan raden wij je aan om een keuze te maken tussen de zwarte- en de witte variant.

Deze varianten zien er niet alleen anders uit, maar zijn ook nog eens anders geprijsd:

Garmin Approach S62 Premium

Ben je op zoek naar een goed GPS golfhorloge van Garmin? Dan kom je wellicht ook nog de Garmin Approach S62 Premium variant tegen.

Het is ietwat verwarrend, maar dit is precies dezelfde variant als de Approach S62. Eigenlijk kent dit GPS golfhorloge drie benaming: S62, Approach S62 en Approach S62 Premium.

Kunnen wij de Garmin Approach S62 aanraden?

golfhorloge_garmin_approach_s62

Onder aan de streep zijn wij erg enthousiast over dit GPS golfhorloge. De kwaliteit is subliem, de multifunctionaliteit spreekt ons aan en ook de batterijduur is dik in orde.

Daarbovenop komt nog eens dat het beeldscherm van dit horloge echt heel duidelijk en groot is. Zowel op de golfbaan als in het dagelijkse leven is dat iets waar je van gaat genieten.

Houd wel goed rekening met het prijskaartje. Dit GPS golfhorloge van Garmin is niet goedkoop, maar je krijgt wel veel waar voor je geld.

Durf daarom te investeren in dit horloge; daar heb je de komende jaren alleen maar plezier van!


Meer artikelen:


Categorieën: Wearables

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *