Just Lease: Aanbod, Info & Ervaringen (Review 2024)

Last updated by Kaz on

just lease

Een auto private leasen is voor veel huishoudens een interessante optie. Je bent van een vast maandelijks bedrag verzekerd en je hebt uit veel aanbiedingen de keuze.

Ben je daarvoor ook bij Just Lease aan het juiste adres? Dat vertellen we je graag in deze Just Lease review. In deze review vind je alle mogelijke informatie over deze leasemaatschappij.

Over Just Lease

Just-Lease-lease-maatschappij

Just Lease is geen zelfstandige leasemaatschappij, maar is onderdeel van Terberg Business Lease. Dit is een grote leasemaatschappij die al geruime tijd in ons land actief is. Deze groep wilde vanaf 2012 autolease ook voor particulieren bereikbaar maken.

In dat doel is men bijzonder goed geslaagd. Sinds 2012 is Just Lease namelijk ontzettend hard gegroeid. Dit is momenteel zelfs één van de grootste aanbieders van private lease deals.

Op het moment van schrijven werken dagelijks 120 medewerkers aan het succes van Just Lease.

Belangrijke kenmerken van Just Lease

Bij Just Lease ben je voor private lease aanbiedingen aan het juiste adres. Kun je bij deze leasemaatschappij ook terecht voor financial lease voor particulieren? Nee, dat is niet het geval. Just Lease richt zich specifiek op private lease.

Men geeft aan dat je bij hen van een interessant totaalpakket verzekerd bent.

Tot dit totaalpakket hoort onder meer het volgende:

  • Veel keuzemogelijkheden. Just Lease geeft aan dat je bij hen veel keuzemogelijkheden hebt. Zo kun je zelf je auto en contract naar wens samenstellen.
  • Flexibiliteit. Just Lease geeft ook aan dat je bij hen een flexibel contract af kunt sluiten. Zo kun je via de app makkelijk het kilometrage aanpassen of zelfs afstand doen van je contract.
  • Haal en brengservice. Uiteraard moet je auto ook wel eens naar de dealer voor onderhoud. Op dat moment geniet je van een haal- en brengservice die door Just Lease aangeboden wordt.
  • Vaste prijs. Zoals altijd bij private lease het geval is, geniet je van een vaste prijs. Just Lease benadrukt dat je hierdoor je autokosten goed per maand kunt budgetteren.
  • Bedenktijd. Sluit je een contract bij Just Lease af? Dan is het fijn om te weten dat je een bedenkperiode van 14 dagen hebt.
  • Veel kennis in huis. Tot slot geeft Just Lease aan dat zij veel kennis in huis hebben. De firma beschikt over ruim 45 jaar aan ervaring en kennis.

Het aanbod van Just Lease

Ben je op zoek naar een interessante goedkope private lease auto? Dan kun je hiervoor zeker bij Just Lease terecht.

Deze leasemaatschappij biedt namelijk met een indrukwekkend aanbod van private lease deals aan. Dit aanbod is in meerdere categorieën onderverdeeld.

Private lease

Op de website van Just Lease vind je onder het menu-item ‘Private lease’ het totale aanbod.

Wat hierbij direct opvalt, zijn de filters aan de linkerkant. Met deze filters kun je makkelijk en snel aangeven naar wat voor auto je precies op zoek bent.

Occasions

Ook heb je de keuze uit heel veel Just Lease occasions aanbiedingen. Deze aanbiedingen vind je op de website onder het kopje ‘Occasions’. Wat hierbij direct opvalt, is de diversiteit. Just Lease biedt heel veel occasion deals aan.

Het kenmerk van zo’n deal is dat je in een tweedehands auto rijdt. Daar is op zich niks mis mee, aangezien Just Lease alleen nette tweedehands auto’s aanbiedt.

Bovendien betaal je hier een interessant bedrag per maand voor. Uiteraard is het niet mogelijk om zo’n auto naar wens samen te stellen, terwijl dit bij een gloednieuwe private lease auto wel het geval is.

Elektrisch en hybride

Wil je graag voor een goedkope private lease elektrische auto gaan? Ook dan kun je bij Just Lease terecht.

Als je op de website van deze leasemaatschappij op ‘Elektrisch en hybride’ klikt, zie je het totale aanbod van elektrische voertuigen.

Wat hierbij opvalt, is de hoeveelheid deals. Just Lease is simpelweg in staat om heel veel elektrische auto’s en hybride auto’s in de lease aan te bieden. Met zo’n auto speel je uiteraard perfect op de toekomst in.

Aanbiedingen

Tot slot kun je op de website ook nog voor het menu-item Aanbiedingen kiezen. Je vindt hierbij de beste acties van dit moment.

Mocht je voorkeur naar zo’n aanbieding uitgaan, is het advies om snel toe te slaan. We hebben opgemerkt dat de doorlooptijd van de Just Lease acties vrij hoog is. Je moet dus snel toeslaan.

Wat zijn de voor- en nadelen van Just Lease?

  • Indrukwekkend aanbod van private lease deals. Je bent simpelweg voor alle soorten auto’s bij Just Lease aan het juiste adres. Ongeacht of je nou een nieuwe auto of occasion wilt leasen, zit je bij deze leasemaatschappij goed. Ook is het ideaal dat je uit talloze merken en modellen kunt kiezen.
  • Prima service. De ervaring leert dat de service vanuit Just Lease ook prima is. Mocht je onverhoopt met een probleem komen te zitten, helpen de deskundige medewerkers je graag verder.
  • Prima voorwaarden. Ga je een auto private leasen? Let dan heel goed op de voorwaarden. Over de voorwaarden van Just Lease kunnen we goed zijn: deze voorwaarden zijn prima.
  • Lange levertijden. Wil je een nieuwe auto private leasen bij Just Lease? Dan moet je rekening met lange levertijden houden. Door het aanbod van occasions heeft Just Lease hier op zich slim op ingespeeld.

Wat zijn de ervaringen van andere mensen met Just Lease?

Online zijn behoorlijk veel ervaringen over Just Lease te vinden. Bij Trustpilot zijn bijvoorbeeld bijna 1200 reviews achtergelaten.

Van deze 1200 reviews is de gemiddelde score een 4,5. Aangezien de schaal bij Trustpilot van 1 tot 5 loopt, is dit een hoge gemiddelde score! Dit geeft aan dat de meeste klanten erg tevreden zijn over deze leasemaatschappij.

Is Just Lease betrouwbaar?

Onder aan de streep kunnen we het volgende stellen: Just Lease is absoluut betrouwbaar. Als je graag een auto wilt private leasen, is dit één van de beste aanbieders.

Men biedt een divers aanbod van auto’s aan, hanteert prima voorwaarden en verleent de gewenste service. Zet je wensen op een rijtje en ga bij Just Lease direct op zoek naar de gewenste lease auto.Meer nuttige informatie over leasen:


Categorieën: Outdoor