Koffieapparaat voor onderweg in de auto? Bekijk de beste 5!

Last updated by Simon on

koffiezetapparaat in auto

In vrijwel iedere keuken of in ieder kantoor is er wel een koffiezetapparaat te vinden. Er is tenslotte niks lekkerder dan op locatie genieten van je favoriete cappuccino, Espresso of gewoon van een zwarte koffie.

Ben je veel onderweg met de auto? Dan is er niet altijd een koffiezetapparaat tot je beschikking en die flauwe bakjes van het tankstation, daar word je ook niet altijd vrolijk van.

Wil jij een koffieapparaat voor onderweg? Dan is het advies om op internet te gaan zoeken naar ”koffieapparaat auto”.

Een apparaat dat het zowel binnen als buiten de auto mogelijk maakt om warme koffie te kunnen zetten en om hier te allen tijde van te genieten.

In deze koopgids vind je informatie over een koffiezetapparaat voor in jouw auto en hoe deze in zijn werk gaat. Daarbij geven we jou meer informatie over welk koffieapparaat voor in de auto de beste is, welke specificaties interessant zijn en welke uiteindelijk voor jou de beste keus is.

We beginnen deze koopgids direct door te kijken naar de beste koffiezetapparaten voor in de auto.

Welk koffieapparaat voor in de auto? TOP 5

Om jou te kunnen informeren over een koffieapparaat voor in de auto, begint deze koopgids met de 5 beste koffiezetapparaten voor in de auto.

Door middel van de gegeven informatie en het bespreken van de specificaties, krijg jij een duidelijker beeld van deze handige apparaten en kun jij op basis daarvan een keuze maken voor jezelf.

Na het bespreken van de uitgebreide top 5, nemen we het apparaat zelf onder de loep en bekijken we wat een koffieapparaat voor in de auto is en wat er zoal mogelijk mee is.

1. Caffe2go Presso X – Reis Koffiezetapparaat

caffe2go_presso_x

Actief op zoek naar het perfecte koffiezetapparaat voor onderweg in de auto, voor op reis of tijdens een wandeling? Wat dacht je in dit geval van het draagbare koffieapparaat van het merk Caffe2go?

Het draagbare koffieapparaat voor in de auto van het merk Caffe2go is een handig, draagbaar en compact koffiezetapparaat dat werkelijk overal en altijd gebruikt kan worden.

Vooral omdat je er meerdere kanten mee op kunt, is het zo’n handzaam apparaat. Zo kun je je favoriete koffie zetten met gemalen koffie, maar ook met koffiecups. Het is maar net waar jij zin in hebt en wat jij lekker vindt.

De gemaakte koffie blijft altijd perfect op temperatuur doordat het apparaat beschikt over een speciale verhittingsplaat, die de perfecte temperatuur niet verloren laat gaan.

De batterij van het auto koffiezetapparaat gaat lang genoeg mee om probleemloos te zorgen voor 3 tot 4 bakjes koffie.

Het apparaat is draagbaar te gebruiken door middel van de accu, maar ook via de bijgeleverde USB-kabel die binnenin de auto gekoppeld kan worden.
2. Koffiemaatje – Compacte Draagbare Koffiemachine

compacte_draagbare_koffiemachine_koffiemaatje

Zoek jij naar een compact koffiezetapparaat en heb je een auto koffiezetapparaat 12v in je hoofd?

Dan is het een aanrader om de specificaties van het koffiezetapparaat van het merk Koffiemaatje eens te bekijken en onder de loep te nemen.

Wellicht is Koffiemaatje nog een onbekend merk voor je, maar daar gaan we in deze koopgids verandering in brengen.

Logischerwijs is het auto koffiezetapparaat een apparaat dat helemaal prima werkt voor onderweg.

Het compacte en lichte design maakt dat het apparaat weinig ruimte in beslag neemt en je hem comfortabel met je mee kunt dragen. Naar werk, naar school of tijdens een dagje uit.

Het 12v koffiezetapparaat heeft een zeer sterke accu en kan zowel met als zonder kabel gebruikt worden.

Met de kabel duurt het maar 3 uur voordat deze volledig is opgeladen en gebruikt kan worden. Opladen kan vrijwel overal.

Om het water voor de koffie op te warmen heeft het auto koffiezetapparaat 4 tot 5 minuten nodig, wat voor een draagbaar koffiezetapparaat helemaal niet slecht is.

Het opwarmen helemaal overslaan is ook een optie, want in dat geval kun je ook kokend water toevoegen en binnen een halve minuut genieten van je welverdiende bakje koffie.
3. Funtogether Portable Espresso Machine – Koffie en Thee

portable_espresso_machine

Vind jij die kabels en accu’s wat ingewikkeld en zou je liever willen kiezen voor een auto koffieapparaat die werkt op batterijen? Ook dat is mogelijk en daar zijn ook voldoende mogelijkheden voor.

Neem nu dit draagbare koffieapparaat van het merk Funtogether. Het oog wil natuurlijk ook wat en het design van het apparaat maakt het meteen een tof decoratiestuk die je graag meeneemt voor onderweg.

Het design is niet het enige voordeel, want ook wat betreft de specificaties is het meer dan de moeite waard om hier even naar te kijken.

Het apparaat kan jouw favoriete koffie zetten op twee verschillende manieren. Namelijk met gemalen koffie of met koffiecups.

Nu kan het apparaat gebruikt worden op batterijen, maar door de bijgeleverde USB-kabel kan deze bijvoorbeeld ook in de cockpit van de auto worden gebruikt.

Onder andere doordat er weinig stroom voor nodig is, is de machine meer dan milieuvriendelijk.

Hoewel het een draagbare koffiemachine auto is, hoeft dat niet direct te betekenen dat er alleen uitsluitend koffie mee gezet kan worden. Omdat het apparaat water kan opwarmen, is ook een simpel kopje thee zetten geen enkele moeite.
wacaco_nanopresso_auto_koffiemachine

4. Wacaco Nanopresso

Wil je het liefst een koffiemachine voor onderweg waarmee het mogelijk is om Espresso te kunnen zetten? Bekijk dan de koffiemachine van Wacaco en neem deze ook zeker in overweging.

Ook dit koffiezetapparaat voor in jouw auto bied namelijk voldoende mogelijkheden die jou mogelijk zullen interesseren.

Met de koffiemachine van Wacaco kun je gemakkelijk en snel een heerlijke Espresso zetten door het gebruik van een Nespresso koffiecup en deze aan het apparaat toe te voegen.

Niet alleen is het mogelijk om Nespresso cupjes te gebruiken, ook een bakje koffie zetten met normale, gemalen koffie is niet onmogelijk.

Het is een klein, compact design die bij wijze van spreken zo in de binnenzak gestopt kan worden. Bij het apparaat zelf zit een klein kopje, die precies de maat van een Espresso heeft.

Na het zetten van de koffie word het apparaat omgedraaid, het kopje eronder gezet en met een simpele druk op de knop kan de koffie worden ingeschonken. Behalve in de auto, op iedere plek naar wens.
5. Aerobie Aeropress – filterkoffie in de auto

filterkoffieautomaat_in_auto

De mogelijkheden wat betreft koffie zijn enorm. Behalve de simpele zwarte koffie zijn er nog genoeg creaties waaruit gekozen kan worden.

De normale filterkoffie raakt langzamerhand in vergetelheid, terwijl dat niet helemaal op zijn plek is. Ben jij groot fan van filterkoffie en wil je die lekkende thermoskan nu weleens voergoed achterwege laten? Bekijk dan het koffieapparaat van Aerobie.

Aerobie is namelijk een draagbare koffiemachine die het mogelijk maakt om onderweg de lekkerste filterkoffie te kunnen maken, die behalve lekker ook nog eens biologisch is.

Het materiaal van de machine is zeer makkelijk schoon te maken en is op deze manier altijd veilig en hygiënisch te gebruiken.

Giet wat kokend water door het filter en jouw koffie kan overal lekker doorlopen, om er vervolgens optimaal van te kunnen genieten.

Na gebruik hoeft het filter niet, zoals je dat misschien gewend bent, weggegooid te worden. Deze is namelijk herbruikbaar en dat maakt dat het milieu niet negatief aangetast word.

Behalve dat jij onderweg van filterkoffie kunt genieten, is het ook nog eens een verantwoord bakje.

Niet alleen krijg je bij bestelling de koffiemaker, ook bijhorende filters, trechter en bijhorende roerlepel word bijgeleverd.
Wat is een koffiezetapparaat voor in de auto?

Met een koffiezetapparaat in de auto is het niet alleen mogelijk om koffie te zetten, maar ook om hier altijd en overal van te kunnen genieten.

Het apparaat is door zijn compacte formaat gemakkelijk mee te nemen voor onderweg en kan vervolgens met een bijhorende USB-kabel gekoppeld worden in de cockpit van de gewenste auto.

Behalve dat deze apparaten werken door de bijhorende USB-kabels, maken de meeste specificaties het ook mogelijk om deze door middel van een oplaadbare accu buiten de auto te kunnen gebruiken.

Het is je inmiddels meer dan duidelijk geworden hoeveel voordelen een draagbare koffiemachine jou kan bieden en dat hier optimaal van geprofiteerd kan worden.

Doordat steeds meer merken zich hebben gespecialiseerd in koffiezetapparaten voor in de auto, zijn er veel mogelijkheden en is er genoeg keus om uit te kiezen.

Om de beste te kunnen uitkiezen is het een aanrader om de uitgebreide top 5 door te nemen die speciaal voor jou in deze koopgids is samengesteld.

Conclusie

Een auto koffieapparaat is een kleine, draagbare koffiemachine die ideaal is voor onderweg. Bakjes koffie bij het tankstation drinken is vanaf nu dus verleden tijd! Ideaal voor (vrachtwagen)chauffeurs of onderweg op vakantie.

Maar ook ‘s ochtends onderweg naar je werk is het ideaal. Dat scheelt thuis namelijk weer tijd! Eenmaal op je werk aangekomen heb je je koffie al gehad en kun je dus direct aan de slag.

Behalve dat er tijdens een autorit koffie gezet kan worden, kan dit natuurlijk ook op reis, op de camping of tijdens de wandeling gedaan worden.

De meeste apparaten hebben een compact formaat en kunnen zo makkelijk meegenomen worden.

Het koffiezetapparaat kan namelijk door middel van een accu, USB-kabel of met batterijen overal gebruikt worden.

In de koopgids heb je niet alleen gelezen wat een koffiezetapparaat voor in de auto is of hoe je het gebruikt, ook heb je meer informatie gekregen over de beste apparaten voor jou!

Misschien ook interessant:


Categorieën: Keuken

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *