Beste koffiezetapparaat met melkopschuimer? Dit is de Top 5!

Last updated by Simon on

koffiezetapparaat-melkopschuimer

Ben jij inmiddels wel toe aan een nieuw koffiezetapparaat, maar zie je door de bomen het bos niet meer door de vele soorten, maten en merken?

Je bent absoluut niet de enige met dit probleem. Een miskoop ligt namelijk altijd op de loer. Zeker als jij een cappuccino liefhebber bent, zit je hier helemaal goed.

In dit artikel vindt je een top 5 met het beste koffiezetapparaat met melkopschuimer.

Een koffiezetapparaat is eigenlijk vrij persoonlijk en vaak een lastige keuze. Om thuis de heerlijkste cappuccino’s te kunnen maken, is een koffiemachine met melkopschuimer bij jou op het lijf geschreven.

Hoewel er tegenwoordig genoeg externe melkopschuimers bestaan, is een koffiezetapparaat met melkopschuimer een stuk praktischer en scheelt het een hoop gedoe.

Wil jij weten wat de beste koffiemachine met melkopschuimer is of wil jij hier aantal van vergelijken met elkaar? Dat is ook precies wat we in dit artikel gaan doen.

Je hoeft de tekst alleen maar tot het einde te lezen en de top 5 goed in je op te nemen. Hoe lekker is het vooruitzicht dat jij straks thuis van je favoriete bakje koffie kunt genieten?

1. Phillips LatteGo 5400 Serie EP5441/50 (met bonen en melk)

philips_lattego

Ben jij specifiek op zoek naar een koffiemachine met melkreservoir en zoek je de beste van dit moment? De Phillips LatteGo is niet zomaar een koffiemachine met melkreservoir, maar beschikt over nog veel meer specificaties waar jij als koffieliefhebber van zult smullen.

Alleen al het uiterlijk van de koffiemachine met melkreservoir is een lust voor het oog en een échte aanwinst voor op het aanrecht.

De machine is helemaal zwart en beschikt over het moderne touchscreen waarmee de koffie handmatig gekozen kan worden. Phillips werkt met verse koffiebonen en kan hier maar liefst 20.000 kopjes koffie mee zetten. Waar zie je dat tegenwoordig nog?

Zowel de koffiemachine als het melkreservoir werken automatisch en werken gestroomlijnd samen. Op deze manier is jouw favoriete koffie zo gezet.

Omdat het melkreservoir is bevestigd aan het koffiemachine, is een externe melkopschuimer niet meer nodig. Denk je eens in hoeveel ruimte en vooral ook moeite dat gaat schelen.

Hoewel het melkreservoir gemakkelijk te gebruiken is, bied Phillips nog veel meer mogelijkheden wat koffie betreft. Wissel de cappuccino ook eens af voor bijvoorbeeld een Latte, Espresso of één van de andere 10 soorten koffies.

Drink iedere ochtend zonder teveel op de knoppen te drukken jouw favoriete koffie, door deze op te slaan in één van de 4 gebruikersprofielen.
2. Melitta Avanza Mystic Titan (koffiemachine bonen en melk)

melitta_avanza_mystic_latte_machine

Werk jij liever met een pak melk waarin een melkslang bevestigd kan worden? De koffiemachine met melkslang van het merk Melitta is in dit geval een goede keus. Van deze koffiemachine met melkslang zul jij hoe dan ook veel plezier krijgen.

Naast dat Melitta een koffiemachine met melkslang is, kunnen daarnaast de heerlijkste Espresso’s bereid worden.

Veroordeel de koffiemachine op het eerste gezicht niet, want hoe klein deze ook is, de koffiemachine met melkslang zit boordevol opties en mogelijkheden. In totaal kan het apparaat 250 gram koffiebonen kwijt in het reservoir, wat bijzonder en uitzonderlijk te noemen is.

Hoewel er op het eerste gezicht geen melkreservoir te vinden is en het niet lijkt alsof je te maken hebt met een koffiezetapparaat met melkopschuimer, is het tegendeel waar.

De koffiemachine beschikt namelijk over een compacte melkslang. Bevestig de melkslang in een pak of fles koffiemelk en de rest word voor je gedaan.

Doordat er is gewerkt met roestvrije materialen en krasbestendig plastic, blijft de koffiemachine er na veel gebruik nog steeds als nieuw uitzien.

Behalve dat het een aanwinst voor het aanrecht is, kun jij zonder al te veel moeite snel melk opschuimen en genieten van een cappuccino of Latte.
3. Krups Arabica Automatic EA8150

krubs_koffieapparaat_met_melkopschuimer

Wil jij een koffiezetapparaat met melkopschuimer aanschaffen, maar ben je niet zo technisch aangelegd om melk op te schuimen? De koffiemachine met stoompijpje van Krups is lekker compact en makkelijk in gebruik.  

De heerlijkste cappuccino’s kunnen met Krups namelijk erg simpel bereid worden. Bevestig het stoompijpje in het glas met een laagje melk en opschuimen maar. Heb je ooit zo’n simpele melkopschuimer gezien?

Drink jij in de ochtend het liefst je favoriete koffie? De Krups koffiemachine kan je daarbij van dienst zijn.

Sla jouw koffie op als favoriet en de koffiemachine weet direct wat jij bedoeld en hoe jij je koffie het liefste drinkt. Gewoon één druk op de knop en genieten maar. 

Hoewel het apparaat compact is, beschikt deze wel over uitzonderlijke mogelijkheden. Behalve dat het LCD scherm er modern uit ziet, is deze meer dan praktisch. Zo kun jij instellen hoe warm je je koffie wilt hebben en hoe sterk je deze het liefst drinkt.  

Waar de meeste koffiezetapparaten veel onderhoud nodig hebben door het kalk en ander achterbleven vuil, is dat met deze koffiemachine met stoompijpje een stuk simpeler. Het apparaat ontkalkt en reinigt zichzelf automatisch. Zo heb jij er geen omkijken meer naar.
4. De’Longhi Magnifica S ECAM22.110.B

delonghi_magnifica

Wil jij een koffiezetapparaat met melkopschuimer, een programma waarbij de machine zichzelf kan reinigen en twee Espresso’s tegelijkertijd kan zetten? De koffiemachine van De’Longhi is wat dat betreft een topper en zeker een aanrader.

Door middel van de stoomslang die je aan de zijkant van het apparaat kunt vinden, kun je gemakkelijk en snel melk opschuimen voor bijvoorbeeld je favoriete cappuccino. Alle onderdelen kunnen afgewassen worden in de vaatwasser, wat jou natuurlijk een hele hoop energie zal schelen.

Ook wanneer je fan bent van het gebruik van koffiebonen kun je terecht bij De’Longhi. In totaal kan de machine 250 gram aan koffiebonen hebben.

Behalve alle technische specificaties en voordelen, heeft De’Longhi ook aan het milieu gedacht. Zet het koffiezetapparaat met melkopschuimer op de Ecostand en geniet met minder energie toch nog van iets lekkers.

Om het koffiezetapparaat in een goede en nette staat te houden, is het verstandig om deze één keer in de zoveel tijd te reinigen. Wanneer je dat moet doen? Dat geeft De’Longhi helemaal zelf aan, zodat jij direct actie kunt ondernemen.
5. Magimix Nespresso M196

magimix_nespresso_koffiecupmachine_melkopschuimer

Ben jij dol op Nespresso en heb jij nog geen koffiezetapparaat met melkopschuimer kunnen vinden? Dat geeft niks. Dit is namelijk de beste koffiemachine met melkopschuimer van Nespresso.

De koffiemachine heeft een moderne, strakke uitstraling en is zeer gebruiksvriendelijk. Geen gedoe met lastige programma’s of te veel knopjes.

Doordat de machine binnen 25 minuten zich volledig op kan warmen, is hete koffie nooit teveel gevraagd voor Nespresso.

Mocht je na het drinken van je koffietje vergeten om het apparaat uit te drukken, daar heeft Nespresso aan gedacht. Na een aantal minuten schakelt deze zichzelf namelijk uit en heb jij hier geen omkijken meer naar.

Om je Nespresso koffiemachine in een goede kwaliteit te houden en om deze zo lang mogelijk mee te laten gaan, is het verstandig om gebruik te maken van de speciale koffiecups van Nespresso.
Wat is het beste koffiezetapparaat met melkopschuimer?

In de top 5 die je hierboven hebt kunnen vinden heb je 5 koffiemachines kunnen vinden die een melkopschuimer bevatten.

Welke machine nu de beste is? Dat is vrij persoonlijk. Nu kun je het beste koffiezetapparaat met melkopschuimer er makkelijk uitpikken door rekening te houden met het volgende:

Wat moet het koffiezetapparaat kunnen?

Vanzelfsprekend is een koffiezetapparaat bedoeld om koffie te kunnen zetten. Nu heb je in de koopgids al kunnen merken hoe ver de specificaties kunnen gaan en hoeveel er mogelijk is.

Voordat je over gaat op aanschaf, vraag jezelf af wat het apparaat moet kunnen. Wil je hier meerdere koffies mee kunnen maken, moet het apparaat zichzelf kunnen ontkalken, of ga je liever voor iets simpels?

Hoe moet het koffiezetapparaat eruit zien?

Hoewel het gaat om de specificaties van een koffiezetapparaat, is het uiterlijk ook niet geheel onbelangrijk. Tenslotte is dat het eerste wat je ziet en is de kans ook groot dat het apparaat op een opvallende plek komt te staan.

Het liefst zou je kiezen voor een machine die er modern en trendy uitziet. Iets wat écht past bij deze tijd.

Nu moeten we er wel bij zeggen dat hoe moderner het apparaat eruit ziet, hoe hoger de prijs komt te liggen. Iets om rekening mee te houden.

Wat zou je ervoor willen betalen?

Het is geen geheim dat er aan koffiezetapparaten prijskaartjes zitten. De ene wat hoger dan de ander. Om het beste koffiezetapparaat eruit te kunnen pikken, is het handig om voor jezelf op een rijtje te hebben wat je ervoor zou willen betalen.

Heb je het ervoor over om wat meer te betalen, of bespaar je liever op een koffiemachine met melkopschuimer?

Die keuze ligt helemaal bij jou en niets word je opgedrongen. Door voor jezelf duidelijk te hebben wat je ervoor zou willen betalen, wordt de zoektocht al wat makkelijker.

Koffiezetapparaat met bonen en melk

De meeste koffieliefhebbers geven voorkeur aan een koffiemachine met melkreservoir. De reden hiervoor is heel simpel; hiermee maak je namelijk de lekkerste koffie.

De versgemalen koffiebonen zorgen voor een unieke smaak. De keuze is reuze wat betreft de beste koffiemerken. En het vleugje melk erbij maakt jouw koffie compleet!

Wel of geen melkopschuimer?

Hoewel we in deze koopgids uitgebreid de beste koffiezetapparaten met melkschuimer aan je hebben laten zien en hebben besproken, is dit niet voor iedereen even ideaal.

Gaat jouw voorkeur uit naar een melkopschuimer of kies je liever voor iets wat simpeler is? De Senseo koffiezetapparaten zijn bijvoorbeeld compact, praktisch en beschikken niet altijd over een melkopschuimer. Misschien past dit dan beter bij jou.

Er zijn ook regelmatig Senseo aanbiedingen beschikbaar.

De keuze is aan jou!

Misschien ook interessant:


Categorieën: Keuken

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *