Drone voor GoPro kopen? De beste GoPro drones

Last updated by Simon on

drone voor gopro

Ben jij al elke dag in de weer met filmen? Verslaafd aan het maken van de mooiste films van je reizen of het bijhouden van een online dagboek op Youtube?

Dan kun je tegenwoordig niet meer zonder het gebruik van een drone.

Beelden gemaakt door middel van een drone geven een beeld wat werkelijk onvergelijkbaar is in vele opzichten met beelden vanaf de ‘vloer´ gemaakt.

Je wilt natuurlijk niet dat de beelden qua kwaliteit onder doen voor de beelden die je normaal met je dure GoPro maakt.

Maar je wilt óók niet dat je GoPro met drone en al uit de lucht valt. Daarom hebben wij voor jou op een rijtje gezet wat de beste investeringen qua drone voor GoPro’s zijn.

Dus op je nu een drone voor vakantie of voor dagelijks gebruik zoekt, wij  zorgen dat jij een pro wordt in het filmen.

Best geteste drone voor GoPro: Reviews en aanbevelingen

Wij hebben al aardig wat vlieguren gemaakt om te kijken wat in jouw geval de beste drone voor een GoPro is. Er zijn namelijk heel wat drones specifiek voor GoPro’s.

Zo kun jij je action camera goed bevestigen en zit er geen verschil in beeldkwaliteit tussen de beelden die je normaal maakt en de beelden die je nu maakt met je GoPro.

Beste keuze voor een drone met GoPro voor de beginner

jamara_quadrocopter

Of je nu een beginnende gebruiker van drones bent óf een beginner bent op het gebied van filmen met een GoPro, voor beide situaties is GoPro Drone Jamara Quicracopter een geschikte keuze.

Doordat je met deze drone voor GoPro ook kunt vliegen met een andere camera of zelfs met je mobiele telefoon, is hij voor vele situaties geschikt. Ook wanneer een GoPro nog op je verlanglijstje staat.

Deze drone voor GoPro heeft een richtingsregeling en hiermee kun je echt de meest prachtige vluchten maken. Dus deze drone voor GoPro is ook zeer geschikt wanneer je een GoPro voor vakantie koopt.

Daarnaast is deze drone voor GoPro ook voorzien van een zogenaamde ingebouwde gyro-aanpassing, dit zorgt voor extra balans en controle over de drone.

Ideaal voor de beginnende vlieger. Wat deze drone voor GoPro ook nog eens heel geschikt maakt voor de beginner, is dat je met de ‘auto return’-knop de drone met een druk op de knop automatisch laat terugkeren.

En heb je de smaak te pakken? Dan is deze drone voor GoPro ook in staat om gave loopings te maken.
Beste keuze voor een drone met GoPro voor de professionele videomaker

national_geographic_quadrocopter

De naam van deze drone doet het al een beetje vermoeden; Deze drone voor GoPro wordt onder andere veel gebruikt om opnames te maken van prachtige natuurgebieden.

Standaard wordt er een camerahouder voor de drone meegeleverd die geschikt is voor diverse zogenaamde actiecamera’s zoals een GoPro. Deze moeten echter niet zwaarder zijn dan 150 gram of groter dan 6 x 2,7 x 4,3 cm want dan wordt bevestigen lastig.

Het mooie aan deze drone is dat hij voorzien is van een zogenaamde trilmodus, hierdoor krijg jij geen beelden met beweging erin. Daarnaast is deze drone voor GoPro voorzien van allerlei andere handige functies voor bijvoorbeeld de mooiste opnames met je drone voor vakantie. Hij kan vliegen in acrobatische figuren zoals een salto of loop.

Hij is in de lucht als een roofvogel stabiel te houden maar er is ook een noodstopfunctie. Deze zorgt ervoor dat de drone uit de lucht valt zodra je hierop drukt.

De drone voor je actioncamera heeft nog veel meer functies, maar één ding is zeker; Je gaat prachtige beelden schieten met deze drone voor vakantie!
De beste keuze voor een drone voor GoPro voor de vlogger

dji_phantom_3

Verdien jij je geld met het maken van leuke films over jou en je leven? Dan snap jij als geen ander dat het van groot belang is dat de kwaliteit van je films is gewaarborgd.

Investeren in een goede drone voor je GoPro is dan ook essentieel. En we moeten eerlijk zijn, niet alle drones zónder camera zijn de beste drones voor je action camera.

Soms is het beter om extra te investeren in een GoPro waarbij er al een camera op zit. Vaak kun je vervolgens dan je eigen GoPro op de drone bevestigen.

Zo ook bij de DJI Phantom 3. Deze drone voor GoPro heeft al een eigen camera, maar dit is prima te combineren met het gebruik van je eigen action camera.

Welke loop je ook wilt maken met de drone om de perfecte beelden te krijgen, bijna alles is mogelijk. De accuduur is niet zo lang vergeleken met de concurrenten van deze drone voor GoPro, dus dat wordt wel knippen in je eerstvolgende vlog.
De beste drone met GoPro voor kinderen

killerbee_x1_drone

Een drone, het wordt steeds vaker een artikel wat wij aantreffen op verlanglijstjes. En eerlijk is eerlijk, het is ook een heel leuk cadeau.

Geef kinderen die de smaak te pakken hebben met filmen door middel van een action camera dan ook hét perfecte cadeau, namelijk een drone voor Gopro’s.

Drones zijn echter wel kwetsbaar, maar met de Killerbee X1 Drone weet je dat je een goede investering doet want hij is niet héél prijzig maar toch van goede kwaliteit.

De Killerbee kan de zaken die een kind mag verwachten van een drone. Door de twee meegeleverde accu’s en daardoor een vliegtijd van 36 minuten wordt ervoor gezorgd dat de drone erg geschikt is om mee op vakantie te nemen.

En moet je kind de kneepjes van het vak nog leren? Er wordt een gratis cursus meegeleverd, wat wil je nog meer!
Waar let je op bij het kopen van een drone voor GoPro?

Of je nu specifiek een drone voor GoPro of een andere action camera zoekt, er zijn een aantal zaken die altijd belangrijk zijn.

Zo is het maken van goede filmopnames alleen geslaagd wanneer deze van goede kwaliteit én stabiel zijn.

Deze eerste kwaliteit wanneer je kiest voor een drone voor GoPro is natuurlijk gewaarborgd doordat je je eigen vertrouwde action camera gebruikt.

Het onderdeel van stabiliteit is belangrijker. Kies daarom voor een goed ophanging systeem en vul dit eventueel aan met een gimbal.

Dit komt niet alleen de kwaliteit van je beelden ten goede maar zorgt er ook voor dat de GoPro of andere action camera onder de drone vandaan valt. Het laatste waar je op zo’n moment aan moet denken natuurlijk!

Daarnaast is het goed om te kijken wat jouw plannen zijn met de drone. Wil je hele reportages maken of alleen een drone voor vakantie kopen? Bepaal dit vooraf en maak dan je keuze!

Hoelang gaat een drone met GoPro mee?

De ontwikkelingen op het gebied van drones gaat zeer snel, wanneer je een drone koopt waar een geïntegreerde camera op zit zul je zien dat de beeldkwaliteit en functies snel zullen veranderen.

Wanneer je gaat voor een GoPro drone, dan kun je gewoon de nieuwste kwaliteit video en foto’s blijven gebruiken. Dit komt omdat je gewoon je eigen GoPro gebruikt.

Dit zorgt ervoor dat de houdbaarheid van je GoPro wordt verlengd en je drone niet na één vakantie alweer verouderd is.

Toch zijn drones wel zeer kwetsbaar, pas er dus goed op en koop er ééntje van een goed merk. Dit zorgt ervoor dat hij langer meegaat en dat de software geüpdatet kan worden waar nodig.

Conclusie

Een drone voor GoPro of ander merk action camera gaat jouw films vanaf nu écht een andere dynamiek geven.

Of het nu gaat om korte shots vanuit een ander perspectief tot het maken van complete loopings en andere ingewikkelde figuren. Het is aan jou om de keuze te maken.

Let bij het kiezen van een drone voor GoPro uiteraard ook altijd goed op je budget, maar realiseer je wel dat ook hier geldt; Goedkoop is vaak duurkoop.

Mocht je de drone als cadeau geven aan je kind, dan kun je voor een basis versie gaan. Maar ga je er complete natuurfilms mee maken? Dan is echt investeren in een drone voor GoPro of andere action camera sterk aan te raden.

Want ben je een professioneel vlogger of filmer? Je zult zien dat je volgers en views een vlucht gaan nemen! Veel plezier!


Meer over drones:


Categorieën: Foto & Video

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *