Elektrische step in Rotterdam – Kopen, Huren & Reparatie

Last updated by Kaz on

elektrische step rotterdam

Rotterdam is één van de mooiste en leukste steden van ons land. De stad beschikt over meerdere bezienswaardigheden, is erg gezellig en heeft daarmee het nodige te bieden.

Wil je deze stad op eigen houtje ontdekken? Dan lijkt de e-step een prima vervoermiddel te zijn. Maar, kun je een e-step in Rotterdam kopen?

Of kun je een e-step in Rotterdam huren? En zo ja, bij welke organisaties kun je een deelstep huren? Je leest het allemaal in dit artikel!

E-step kopen in Rotterdam

Een elektrische step is voor in Rotterdam een prima vervoermiddel. Het is duurzaam, je komt snel op de gewenste bestemming en je kunt makkelijk manoeuvreren.

Voordat het zover is, moet je wel een elektrische step in Rotterdam kopen. Dit kun je gelukkig bij meerdere e-step winkels doen.

Zo kun je een elektrische step kopen bij Decathlon in Rotterdam. Deze vestigingen zijn te vinden op de Coolsingel en de Watermanweg.

Verder kun je langsgaan bij de firma’s RSI The Attraction en Enjoy Steps NL. Deze twee winkels zijn ook in Rotterdam gevestigd en bieden meerdere soorten elektrische vervoermiddelen aan.

Tot slot zit op de Aleidisstraat nog de E-bike & E-Step Store. Ook bij deze winkel kun je eens binnenwippen om te kijken of ze de gewenste elektrische step verkopen.

Vind je in geen enkele winkel de gewenste elektrische step? Je kunt er dan uiteraard ook voor kiezen om de e-step online te bestellen. Bij onder meer Bol.com vind je een divers aanbod elektrische steps.

Als je de gewenste step online gevonden hebt, laat je deze snel bezorgen op elk mogelijk adres in Rotterdam.

E-step huren in Rotterdam?

Hoef je niet zozeer een e-step zelf te hebben, maar wil je wel af en toe een e-step in Rotterdam kunnen huren? Dat kun je doen via onder meer Jump.

Dit is een speciale dienst waarmee je deelsteps middels een app kunt ontgrendelen, gebruiken en weer kunt vergrendelen. Op het moment van schrijven is Jump nog de enige aanbieder in Rotterdam, maar dit gaat mogelijk veranderen.

Wil je met een grotere groep de stad Rotterdam ontdekken? Dan kun je bij meerdere verhuurbedrijven aankloppen voor een e-step, maar ook voor een e-chopper of ander elektrisch vervoermiddel.

Op het gebied van huren heb je in ieder geval de nodige mogelijkheden in de stad van Feyenoord, de Kuip, de Maas en de Euromast.

E-step laten repareren in Rotterdam

In Rotterdam kun je je e-step bij meerdere partijen laten maken. Een e-step reparatie wordt onder meer door Decathlon uitgevoerd, maar ook door Fat Daddy, Elco Tweewielers en I-Cigo. Op het internet vind je de adresgegevens en openingstijden van deze firma’s.

Let op: neem voor de reparatie wel even contact op met de winkel. Ga goed na of de winkel je elektrische step wel kan repareren. Mogelijk doet de betreffende winkel dit niet bij alle merken elektrische steps.

Misschien ook interessant:


Categorieën: Outdoor