Elektrische step in Utrecht – Kopen, Huren & Reparatie

Last updated by Kaz on

elektrische step utrecht

Utrecht is een super leuke stad voor een weekendje of een nachtje weg of een dagje uit. Wil je deze gezellige, fraaie en bruisende stad zelf ontdekken?

Dan kun je de meeste afstanden prima lopend afleggen, maar het is toch praktischer om dit op een elektrische step te doen.

Een elektrische step is ideaal als je een dagje uit bent, maar ook als je in de hoofdstad van de provincie Utrecht woonachtig bent.

Met een elektrische step verplaats je jezelf namelijk snel van plek A naar plek B in deze stad. Je kunt de step zelfs mee het openbaar vervoer in nemen en je kunt prima manoeuvreren.

Elektrische step kopen in Utrecht

Een elektrische step kun je bij meerdere winkels in de binnenstad van Utrecht kopen. Zo kun je terecht bij de grotere ketens MediaMarkt en Decathlon. Deze beide ketens hebben meerdere winkels in Utrecht en bieden in deze winkels meerdere e-steps aan.

Verder kun je ook terecht bij kleinere winkels. Wij zijn onder meer uitgekomen bij Fastfuriousscooters, Stuntstep Center en JUIZZ Utrecht.

Neem op voorhand wel even contact op met deze winkels of ze nog wel e-steps verkopen. Mogelijk hebben ze deze reeds uit het assortiment gehaald.

Op het moment van schrijven biedt Decathlon een aantal e-steps aan.

E-step huren in Utrecht

Het ontdekken van de stad Utrecht doe je perfect op een elektrische step. Hiermee leg je namelijk op een snelle en duurzame manier elke gewenste afstand in de stad af.

Nadeel is wel dat er in Utrecht geen deelsteps bestaan. In veel andere Europese steden is dit wel het geval, maar in Utrecht jammer genoeg (nog) niet.

Wel kun je bij meerdere verhuurders in Utrecht een elektrische step huren. Dit doe je bijvoorbeeld bij een verhuurder met meerdere elektrische vervoermiddelen.

Wij hebben wel opgemerkt dat je behoorlijk goed moet zoeken; het heeft er alle schijn van dat de meeste Utrechtse ondernemers nog niet de meerwaarde van een elektrische step inzien.

E-step reparatie in Utrecht

Maak je graag gebruik van je e-step in Utrecht? De kans bestaat altijd dat de e-step een reparatie nodig heeft. Zo kan de accu of het display kapot gaan of kan je last van een lekke band hebben. Voor een e-step reparatie kun je terecht bij onder meer bovengenoemde winkels.

Een andere optie is om aan te kloppen bij een fietsenmaker. Als de fietsenmaker elektrische fietsen repareert, is de kans aanwezig dat deze fietsenmaker ook je e-step kan repareren.

Heb je recent de e-step bij bijvoorbeeld Decathlon of MediaMarkt gekocht? Ga dan direct terug naar de winkel waar je ‘m gekocht hebt. De elektrische step zit namelijk nog in de garantieperiode, waardoor de reparatie voor rekening van de verkoper komt.

Op het gebied van elektrische steps in Utrecht verwachten wij binnenkort meer. Zo hopen wij dat meer verhuurbedrijven de elektrische steps gaan verhuren.

En wij hopen ook dat elektrische step specialisten hun producten in Utrecht gaan verkopen. Dit is overigens niet alleen iets dat wij hopen, maar dat wij ook verwachten.

Meer over e-steps:

Categorieën: Outdoor