Elektrische stuntstep kopen? Alle informatie!

Last updated by on

elektrische stunt step

Wil jij graag een elektrische step aanschaffen?

Dan heb je op dit moment méér dan voldoende keuze. Om de juiste keuze te kunnen maken, moet je goed bepalen wat je precies op de step wilt doen.

Wil je op de step vooral trucjes uit kunnen voeren? Kies dan voor een elektrische stuntstep.

Hieronder vind je alle informatie over een dergelijke step.

Wat is een elektrische stuntstep?

stunt step elektrisch

Een elektrische stuntstep is een step waar je perfect trucjes mee/op kunt doen.

Dit is vooral te danken aan onderstaande eigenschappen:

  • De step is relatief licht. Doordat de step relatief licht is, kun je ‘m relatief makkelijk optillen en een trucje uitvoeren.
  • De step moet compact zijn. Des te compacter de elektrische stuntstep is, des te beter je de trucjes uit kunt voeren.
  • De step moet comfortabele handvatten hebben. Als je een trucje uit wilt voeren, moet je de step immers goed vast kunnen houden.
  • De banden moeten van een goede kwaliteit zijn. Bij veel trucjes kom je van de grond los, waarna je weer op de grond met je step terecht komt. Om deze klappen op te vangen, moet de elektrische stuntstep over goede banden beschikken.
  • De step moet robuust zijn. In het verlengde van bovengenoemde eigenschap is het ook wenselijk dat de step van robuuste materialen vervaardigd is. Ook die materialen kunnen de klappen opvangen.

Voor wie is een elektrische stuntstep geschikt?

In de basis zijn de stuntsteppen met name voor kinderen geschikt. Des te lichter je bent, des te makkelijker het is om trucjes uit te voeren.

Als je als volwassene van een elektrische stuntstep gebruik wilt maken, is dat overigens ook mogelijk. Het is alleen iets lastiger en de step moet bij voorkeur nóg robuuster zijn.

Kun je uit veel elektrische stuntsteps kiezen?

Nee, het aanbod van elektrische stuntsteps is behoorlijk beperkt. Om de beste e-stuntstep uit te kunnen kiezen, geven we je hieronder enkele handige tips.

Waar moet je op letten bij het kopen?

stunten op e-step

Spreekt een elektrische stuntstep je wel aan? Wil je daarom graag zo’n step voor bijvoorbeeld je kind kopen? Let in dat geval goed op onderstaande eigenschappen:

  • Snelheid: een elektrische stuntstep hoeft niet al te hard te gaan. Het is juist beter dat de step iets minder hard gaat, waardoor de motor kleiner uitgevoerd kan worden. Dat komt de compacte afmetingen en wendbaarheid alleen maar van pas.
  • Robuustheid: ga goed na of de elektrische stuntstep robuust is. Kijk bijvoorbeeld goed naar de banden en naar het gebruikte materiaal.
  • Gewicht: zoals we hierboven aangegeven hebben, zou een dergelijke stuntstep zo min mogelijk moeten wegen.
  • Prijskaartje: wil je een goedkope elektrische stuntstep hebben? Of vind je het geen probleem om hier iets meer geld aan uit te geven? Wij raden je aan om hier geld voor vrij te maken. Een betere kwaliteit gaat namelijk gepaard met een hoger prijskaartje.

Waar kun je een elektrische stuntstep kopen?

Het kopen van een elektrische stuntstep is een behoorlijke uitdaging. Het aanbod is namelijk niet al te uitgebreid, terwijl je hier ook bij niet al te veel webshops of winkels voor terecht kunt.

Waar je dan wel een e-stuntstep kunt kopen?

Wij hebben de beste aanbieders voor je verzameld en hieronder op een rijtje gezet. Veel plezier met je nieuwe elektrische stuntstep! 


Ook interessant:


Categorieën: Outdoor

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *