De beste elektrische step merken in 2024

Last updated by Joni on

De beste elektrische step merken

Ben je op zoek naar de beste elektrische step voor je kind? Of wil je de beste elektrische step voor volwassenen aanschaffen?

In beide gevallen is het zaak om kritisch te zijn én om voor kwaliteit te gaan.

Hoe je voor kwaliteit kunt gaan? Dat doe je door voor een step van één van de merken in deze categorie te kiezen.

Een terechte vraag hierbij is wat de beste elektrische step merken zijn. Het antwoord op deze terechte vraag ga je hieronder vinden.

Hieronder laten wij je namelijk kennismaken met de beste elektrische step merken.

Waar hebben wij onze lijst op gebaseerd?

Voor het samenstellen van deze lijst hebben wij ons op meerdere punten gebaseerd:

  • Ervaringen van andere kopers. We hebben via het internet uitgebreid stilgestaan bij de vele online beoordelingen over de vele elektrische steps. Uit deze beoordelingen blijkt duidelijk dat bepaalde merken beter zijn dan andere merken.
  • Onze eigen bevindingen. Op onze website vind je tientallen reviews over e-steps. Wij weten daardoor als geen ander wat wel én geen goede elektrische steps zijn. 

De beste elektrische step merken op een rijtje

Wil je een goede elektrische step aanschaffen? Kies dan voor een step van één van onderstaande merken. Déze merken zijn in stat om kwaliteit te leveren. 

1. Segway-Ninebot

Segway Ninebot ES2 E-step

De kans is groot dat je wel eens van de naam Segway gehoord hebt. Dit is namelijk ook het merk van de handige voertuigen op twee wielen waar je op moet staan.

Door met je benen en lichaam te bewegen, bestuur je dit apparaat vervolgens. Segway-Ninebot produceert niet alleen dat elektrische voertuig, maar ook meerdere elektrische steps.

Als je voor een Segway-Ninebot step kiest, ben je van een uitmuntende kwaliteit verzekerd. Ook zijn de specificaties van deze elektrische steps geweldig te noemen.

Met een Segway-Ninebot step doe je hoe dan ook een prima aankoop, maar wel een vrij prijzige.2. Suotu

SUOTU R1 Aluminium Elektrische step

Wil je voor kwaliteit gaan? Kies dan voor een elektrische step van het merk Suotu.

Dit merk heeft in de afgelopen jaren bewezen dat ze kwaliteit leveren én dat de e-steps langere tijd mee gaan.

Wat ons bij Suotu aanspreekt, is het diverse aanbod. Dit merk biedt allerlei soorten steps voor zowel kinderen als volwassenen aan.

De specificaties van deze steps lopen flink uiteen, waardoor dit ook voor de prijskaartjes geldt. Ongeacht wat je budget is, kun je voor een Suotu e-step kiezen.3. Xiaomi

Xiaomi Mi Electric Scooter Essential

Heb je wel eens van het Chinese merk Xiaomi gehoord? Dit is goed mogelijk; dit merk levert onder meer prima smartphones én elektrische steps.

De steps van dit merk staan goed aangeschreven, zijn van een prima kwaliteit en doen wat ze moeten doen.

Voordeel van een Xiaomi e-step is dat je deze bij meerdere aanbieders kunt kopen. Onder meer Bol.com biedt deze steps aan, maar dit geldt ook voor bijvoorbeeld MediaMarkt.

Ook bij dit merk valt de diversiteit binnen het aanbod weer op; je hebt de keuze uit allerlei motorvermogen, actieradiussen en maximale snelheden.4. Windgoo

windgoo m12 step

Eén van de allerbeste merken in het huidige aanbod is Windgoo. Met zowel de M12 als met de M20 heeft dit merk hoge ogen weten te gooien.

Deze steps zijn van een hoge kwaliteit, nog relatief betaalbaar en beschikken over handige extra’s. Zo zijn deze steps van Windgoo inklapbaar.

Maar, Windgoo heeft méér dan alleen dit te bieden. Je kunt bij dit merk namelijk ook kiezen voor een elektrische step met trappers en een zadel.

Neem plaats op het aangename zadel, zet je voeten op de trappers en maak een fietsende beweging.

De trapondersteuning van de step komt nu in actie, waardoor je snel en comfortabel langere afstanden aflegt.5. Razor

Razor e-step design

Geef je het liefste zo min mogelijk geld aan je nieuwe elektrische step uit? En hoeft je nieuwe e-step niet al te hard te rijden?

Dan is een elektrische step van Razor een prima idee. Dit merk richt zich op e-steps die betaalbaar zijn, maar die niet al te hard rijden.

De Razor Power A5 heeft bijvoorbeeld een maximale snelheid van 16 kilometer per uur en kost nog geen 260 euro.

Binnen het aanbod van Razor valt de kleurstelling op. Sommige steps zijn volledig in het zwart uitgevoerd, terwijl andere steps blauwe of groene velgen/wielen hebben.

Een leuk detail waarmee de Razor e-steps opvallen.6. Zero Steps

Zero11X

Het doel van het merk Zero Steps is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met een nieuwe en compacte vorm van elektrisch vervoer.

Om dit doel te behalen, is Zero Steps met meerdere elektrische steps op de markt gekomen. Deze steps zijn alles behalve goedkoop, maar bieden wel indrukwekkende specificaties aan. 

Zo bestaan er steps van Zero Steps met een maximale snelheid van 65 kilometer per uur. Ook is de actieradius bij veel modellen van Zero Steps uniek en indrukwekkend te noemen.7. BluMill

blumill_elektrische_step_met_zadel

Gaat je voorkeur uit naar een goedkope elektrische step? En lijkt het je heerlijk om op een elektrische step met zadel rond te rijden?

Dan kom je al snel bij het merk BluMill uit. Dit merk biedt meerdere e-steps met zadel aan die stuk voor stuk betaalbaar geprijsd zijn.

Bij dit merk moet je niet van de allerbeste kwaliteit uitgaan. Je kunt echter wel van veel gemak uitgaan. Zo zijn de steps van dit merk naar wens te verstellen en ligt de maximale snelheid niet al te hoog.

Een BluMill elektrische step is hierdoor ook voor kinderen geschikt.8. Fast Trax

Fast Trax X1 Turbo e-step

Ben je bereid om te investeren in je nieuwe elektrische step? Kijk dan zeker naar het merk Fast Trax.

Dit merk biedt meerdere snelle elektrische steps aan die een relatief fors prijskaartje hebben. Voor dit relatief forse prijskaartje krijg je echter wel een unieke step.

Zo zijn er steps van Fast Trax die een snelheid van ruim 30 km/u behalen. Deze steps hebben ook nog een actieradius van ruim 20 kilometer, waardoor je alle kanten met de steps op kunt. Letterlijk en figuurlijk. 9. Denver

denver_e-step

Ben je voor je kind op zoek naar een geschikte elektrische step? Dan raden wij je graag aan om naar het merk Denver te kijken.

Dit merk biedt betaalbare elektrische steps aan met een niet al te hoge maximale snelheid. Daarnaast levert dit merk ook elektrische steps die speciaal voor kinderen ontwikkeld zijn.

Met een Denver e-step doe je een prima aankoop. De steps zijn dus goedkoop, maar zijn wel van de gewenste kwaliteit.

Qua specificaties moet je niet al te veel te verwachten van een Denver elektrische step.10. Kugoo

Kugoo G-Booster e-step

Deze lijst met beste elektrische step merken sluiten we graag in stijl af. Dat doen we met het merk Kugoo. Dit merk omschrijft zichzelf als een leider in de wereld van elektrische scooter.

Een omschrijving die wat ons betreft van toepassing is, aangezien Kugoo één van de meest vooruitstrevende partijen op het gebied van innovatie is.

Met een Kugoo e-step heb je een prima step. Deze steps zijn van een prima kwaliteit, behalen een flinke snelheid en hebben een indrukwekkend accupakket.

Dankzij dit indrukwekkende accupakket geniet je bij elke Kugoo e-step van een prima actieradius.Nieuwe e-step kopen

Ben je van plan om een nieuwe e-step te kopen? Kies bij voorkeur voor een e-step van één van deze merken.

Het is niet voor niets dat we juist deze merken in deze top 10 opgenomen hebben!


Misschien ook interessant:


Categorieën: Outdoor