Platte loopband zonder steun voor onder je bureau kopen? Top 3

Last updated by Kaz on

platte loopband zonder steun voor onder je bureau

Wil jij meer bewegen, maar zitten er gewoon niet genoeg uren in een dag? Dan kun je met een platte loopband bewegen tijdens werk!

Deze loopbanden zonder steun passen met gemak onder je bureau. Je kunt daardoor aan je gezondheid werken terwijl je op kantoor bent. Bekijk hier snel onze favoriete modellen!

3 goede platte loopbanden zonder steun voor op kantoor

1. Flow Fitness Walker DTM100i

Flow-Fitness-Walker-wandelband

Voor een compacte loopband zonder steun ben je hier op het juiste adres. Niet alleen is deze slechts 120 cm lang, je kunt hem ook nog eens opvouwen! Dan is deze nog maar 80 cm lang.

Dit betekent dat je deze loopband makkelijk mee kunt nemen naar kantoor. Vervolgens schuif je hem simpelweg aan de kant. Hij neemt namelijk nauwelijks ruimte in beslag.

Het LCD-schermpje zit bij je voeten. Met een afstandsbediening kun je de snelheid aanpassen. Ook kun je trainingsprogramma’s kiezen. De maximumsnelheid van dit apparaat is 6 km/u.

Via Bluetooth kun je verbinding maken met je smartphone. Op die manier houd je makkelijk je gelopen afstand en andere prestaties bij.

👍 Voordelen:

  • Opvouwbaar
  • Inclusief afstandsbediening
  • Bluetooth verbinding
2. Gymstick Walking Treadmill

Gymstick-Walking-Threadmill-wandelband-voor-ouderen

De Gymstick is een ontzettend slim apparaatje. Deze heeft namelijk een functie genaamd ‘Adaptive Speed Control’. Dit houdt in dat jij zelf het tempo bepaalt. Ga je iets sneller lopen?

Dan past de motor zich automatisch aan jouw snelheid aan. Wil je juist tot stilstand komen? Dan hoef je alleen maar langzamer te gaan lopen. Natuurlijk kun je nog steeds gebruik maken van een ingestelde snelheid.

Deze bureau loopband wordt geleverd met een afstandsbediening. Het apparaat is echter ook compatibel met je smartphone. Via een app kun je de snelheid van de Gymstick instellen.

Ook zie je daar wat je voortgang is. Het apparaat heeft een minimumsnelheid van 0,5 km/u en een maximumsnelheid van 6 km/u.

👍 Voordelen:

  • Bepaal zelf je tempo
  • Opvouwbaar
  • Te bedienen met smartphone
3. Xiaomi / Kingsmith WalkingPad

Een loopband onder je bureau ziet er idealiter ook een beetje professioneel uit. Bij dit model van Xiaomi krijg je een modernistisch en strak ontwerp.

De slimme technologie zorgt er ook nog eens voor dat je hier perfect op kunt trainen tijdens het werk! Met een maximumsnelheid van 6 km/u wandel je namelijk de hele dag door.

Op het LCD-scherm zie je je snelheid en de duur van je training. Deze is alleen zichtbaar als je aan het lopen bent. Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je je snelheid aanpassen.

Op de gratis app van Xiaomi kun je je prestaties bijhouden. Klaar met trainen? Vouw het apparaat op, en schuif hem met de wieltjes aan de kant.

👍 Voordelen:

  • Modern en strak ontwerp
  • Opvouwbaar
  • Makkelijk op te bergen door wieltjes
De voordelen van een platte bureau loopband op kantoor

Sporten tijdens werk

We weten allemaal dat we voldoende moeten bewegen. Met een kantoorbaan is dat echter makkelijker gezegd dan gedaan.

Na werk is het namelijk heel goed mogelijk dat je te moe bent om naar de sportschool te gaan. Of misschien wil je die kostbare vrije tijd met je gezin doorbrengen.

Met een loopband onder je bureau kun je tijdens het werk aan voldoende beweging komen. Je slaat dus twee vliegen in één klap!

Lichamelijke beweging is ook nog eens goed voor de productiviteit. Het houdt je wakker en alert. Je baas zal dus ook blij met je zijn.

Wat ook een oplossing kan zijn, is een kantoorloopband met bureau in één.

Gezondheid

De hele dag zitten kan op den duur negatieve gevolgen hebben voor je gezondheid. Misschien ken je het wel: stijfheid, opgezwollen benen en pijn in je rug. Wij mensen zijn niet gemaakt om de hele dag achter een bureau te zitten.

Je doet je lichaam een enorm plezier met een wandelband op kantoor. Het heeft namelijk meerdere positieve gevolgen. Deze beweging bevorderd bijvoorbeeld je bloedsomloop.

Dit betekent dat je het bloed uit je benen makkelijker naar de rest van je lichaam vloeit. Het is dus ontzettend goed tegen hart- en vaatziekten.

Ook je stofwisseling krijgt een boost. Je verbrandt tijdens het lopen namelijk lekker veel energie. Die voedingsstoffen die je binnenkrijgt moeten dus sneller omgezet worden tot nieuwe energie. Niet alleen is dit goed voor je algehele gezondheid, je valt er ook nog eens van af!

Subtiel

Misschien vind je het een beetje raar om op de loopband te staan tijdens werk. Dit is echter helemaal niet het geval. Houd in gedachten dat je in een rustig tempo aan het wandelen bent. Je staat dus niet puffend en zwetend achter je bureau.

Ook is de loopband zelf zeer subtiel. Deze platte loopbanden zijn lekker compact, en ook nog eens opvouwbaar. Een stille loopband zorgt bovendien niet voor geluidsoverlast. Je collega’s zullen er dus geen last van hebben.


Meer loopbanden:


Categorieën: Fitness